Ίβιτς: Είχαμε πίκρα, αλλά τώρα άλλαξε ο στόχος!

Ίβιτς: Είχαμε πίκρα, αλλά τώρα άλλαξε ο στόχος!

Gazzetta team
Ίβιτς: Είχαμε πίκρα, αλλά τώρα άλλαξε ο στόχος!

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στα λάθη του ΠΑΟΚ στην αρχή του ματς, αλλά και στο πόσο άλλαξε η εικόνα του στην συνέχεια, ενώ δεν ξέχασε και την... πικρή γεύση που έχει αφήσει ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ!

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην κάμερα του OTE SPORTS με την λήξη του αγώνα:

Για τη σημερινή εμφάνιση: "Είναι δύσκολο για την ομάδα, γιατί έχουμε αρκετούς νέους παίκτες, το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Είναι το τρίτο επίσημο παιχνίδι στην Ευρώπη για εμάς. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα, άλλο τα επίσημα, άλλο τα φιλιικά παιχνίδια. Πορσπαθούμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε και το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε την πρόκριση".

Για το τι είχε σήμερα ο ΠΑΟΚ και πήρε τη νίκη: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου καλά, ήταν ένα από τα χειρότερα ημίχρονα για εμάς, από τη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα. Ήμασταν φοβισμένοι, δεν είχαμε την κατοχή, χάσαμε μονομαχίες αλλά ευτυχώς βάλαμε το γκολ από το στημένο. Δουλεύουμε τα στημένα στις προπονήσεις, μπήκαν δύο γκολ και γενικά στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Μπήκαμε αποφασισμένοι, είχαμε καλή κυκλοφορία, κάναμε ευκαιρίες και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε και 3-4 ακόμη καλές ευκαιρίες".

Για την προσαρμογή των νέων παικτών: "Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες που έχουν αργήσει στην προετοιμασία, δεν τους αποκτήσαμε από την αρχή και βρίσκονται σε μία φάση που πλησιάζουν τους υπόλοιπους από πλευράς φυσικής κατάστασης. Δώσαμε κάποια φιλικά, θα συνεχίσουμε και με άλλα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να έρθουν όλοι σε ένα επίπεδο που θα μπορώ να τους υπολογίζω και να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Η αλήθεια είναι ότι οι στόχοι μας ήταν διαφορετικοί στην αρχή. Κάναμε δύο καλά παιχνίδια κόντρα στον Άγιαξ, δυστυχώς υπήρχε μία πίκρα μετά το δεύτερο παιχνίδι, αλλά τώρα έχουμε τον άλλο στόχο. Έχουμε συγκεντρωθεί στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, επόμενος στόχος είναι να προκριθούμε στο Europa League, γιατί τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο".

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα