«Λοβ ως... αντί-Νιλμάρ ο Ολυμπιακός»

«Λοβ ως... αντί-Νιλμάρ ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
«Λοβ ως... αντί-Νιλμάρ ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Βάγκνερ Λοβ έχει επανέλθει από χθες στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού με τους Βραζιλιάνους να προχωρούν το θέμα και να τον παρουσιάζουν ως αντί-Νιλμάρ.
Οι Βραζιλιάνοι υπογραμμίζουν πως φαίνεται ότι η περίπτωση του Νιλμάρ εγκαταλείπεται οριστικά από τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι η Αλ Νασρ ζήτησε ακόμα περισσότερα χρήματα για τον Βραζιλιάνο.
Έτσι, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ από την χώρα του καφέ στο Λιμάνι θα κοιτάξουν άλλους παίκτες. Μία υπόθεση που επανέρχεται ως αντί-Νιλμάρ είναι του Βάγκνερ Λοβ. Παίκτης που ανήκει στην Μονακό και ένα όνομα που - όπως έχουμε γράψει από χθες - έχει διαρρεύσει ξανά. Ο Λοβ είναι βέβαια ιδιαίτερα... αλμυρός. Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους Μονεγάσκους, από τους οποίους έχει πάρει αρκετούς παίκτες τα τελευταία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα