Θα περιμένει για Νιλμάρ

Θα περιμένει για Νιλμάρ

Δημήτρης Τομαράς
Θα περιμένει για Νιλμάρ

bet365

Ο Νιλμάρ συνεχίζει τις επαφές με Αλ Νασρ για να μείνει ελεύθερος με τον Ολυμπιακό να δείχνει διάθεση να περιμένει λίγο ακόμα. Οι λόγοι που απέσυραν οι Πειραιώτες την εμπιστοσύνη στον Στράτο.

Ο Νιλμάρ συνεχίζει τις προσπάθειες να απεμπλακεί από το σύμβολαιο με το οποίο δεσμεύεται από την Αλ Νασρ και στον Ολυμπιακό φαίνεται πως υπάρχει διάθεση να περιμένουν τον Βραζιλιάνο να βρει λύση με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ώστε στην συνέχεια να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους». Ο Νιλμάρ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο συνεργασίας (1+1 με απολαβές 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο) και αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι ο Βραζιλιάνος να απεμπλακεί από την Αλ Νασρ με την οποία δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο.

Ο 32χρονος επιθετικός συνεχίζει αυτή την ώρα τις προσπάθειες να έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Αλ Νασρ ώστε - αφού πάρει τα δεδουλευμένα του ή έστω διαβεβαίωση γι' αυτά - να λύσει την συνεργασία του και στη συνέχεια να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους Πειραιώτες.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δείχνει διάθεση να περιμένει λίγο ακόμα τον Νιλμάρ από την στιγμή που έτσι και αλλιώς δεν έχει δηλωθεί για τα δύο ματς με την Αρούκα. Ίσως και για 2 ακόμα ημέρες. Την ίδια ώρα το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, ο Αντρέ Μάρτινς είναι στην Πορτογαλία και θα επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για μόνιμη παραμονή.

Οι λόγοι που ο Ολυμπιακός ήρε την εμπιστοσύνη στον Γιώργο Στράτο

Ο Γιώργος Στράτος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν τους λόγους που έφτασαν στο σημείο να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους.

Συγκεκριμένα όπως τονίζουν τις δέκα τελευταίες ημέρες δεν υπήρχε καμία ενημέρωση όπως έπρεπε στα μέλη του Συνεταιρισμού. Επίσης οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι ο κ. Στράτος έβγαζε ανακοινώσεις για τις οποίες οι ομάδες δεν ήταν ενήμερες (σ.σ. ούτε φυσικά για το τι ανέφεραν) ενώ για το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας - που ο ίδιος είχε προχωρήσει ως πρότζεκτ - σχολίαζαν ότι κανένας δεν ενημερώθηκε το γιατί δεν προχώρησε και το τι συνέβη αλλά και πως γενικότερα εκ μέρους του υπήρχαν αστοχίες που έδειξαν και έλλειψη γνώσης γύρω από το αντικείμενο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα