Θα είναι πάλι δίπλα στον ΠΑΟΚ

Θα είναι πάλι δίπλα στον ΠΑΟΚ

Θα είναι πάλι δίπλα στον ΠΑΟΚ

bet365

Η Τιφλίδα δεν είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός, όμως παρά τις αντιξοότητες οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι δίπλα στην ομάδα τους. ΤΙΦΛΙΔΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 19.00 την Ντιναμό Τιφλίδας στο πρώτο ματς για τη φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και στην πρωτεύουσα της Γεωργίας έχουν φτάσει οι λίγοι αλλά ηρωικοί φίλοι του από τη Θεσσαλονίκη.

Ένα λεωφορείο με 42 άτομα ξεκίνησε την Τρίτη από τη Θεσσαλονίκη και μέσω Τουρκίας έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στην Τιφλίδα, έχοντας διανύσει 2. 235 χιλιόμετρα .

Το λεωφορείο των «fanatics factory», εδώ και 10 χρόνια ταξιδεύει, όπου κι αν αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο μέρος της ηπείρου.

Οδικώς έχουν ταξιδέψει και κάποια από τα μέλη των «Βορείων», που επίσης παραδοσιακά «καταπίνουν», εδώ και πάρα πολλά χρόνια, χιλιάδες χιλιόμετρα φτάνοντας να μετρούν 47 εκτός Ελλάδας ταξίδια για να παρακολουθήσουν έναν ευρωπαϊκό αγώνα του «Δικεφάλου».

Στην Τιφλίδα, επίσης, είναι από την Τετάρτη και ο Νίκος Κιρτσάνης, γνωστός κι ως «Τούβλο», τον οποίο το Gazzetta Weekend σας είχε παρουσιάσει πριν λίγους μήνες. Επί 33 χρόνια ταξιδεύει, όπου κι αν παίζει η ομάδα μετρώντας αισίως 62 αγώνες στην πλάτη του. Θα είναι το απόγευμα και στο «Μπόρις Παϊχάτζε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα