ΠΑΟΚ για... ρεφάρισμα

ΠΑΟΚ για... ρεφάρισμα

ΠΑΟΚ για... ρεφάρισμα

bet365

Μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και απόψε στην Τιφλίδα στοχεύει στην τοποθέτηση των... θεμελίων για την πρόκριση εις βάρος της Ντιναμό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΙΦΛΙΔΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο «δικέφαλος του βορρά» ταξίδεψε στη Γεωργία το πρωί της Τετάρτης, με τον Ιβάν Σαββίδη ν' ακολουθεί την αποστολή στο αεροδρόμιο και να την... ξεπροβοδίζει με τις καλύτερες ευχές για θετικό αποτέλεσμα ενόψει του αποψινού (19:00, OTESports7).

Ο Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται στην απόλυτα ευχάριστη θέση για έναν προπονητή, έχοντας να υπολογίσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφήνοντας εκτός τους Πέλκα και Τζιόλη.

Είναι μια περίοδος που ο κόουτς του «δικεφάλου του βορρά» έχει τον καλό «πονοκέφαλο» του καταρτισμού του αγωνιστικού του πλάνου με πολλές επιλογές. Αυτό που δείχνει να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, είναι αν θα πάρει τελικά φανέλα βασικού στα χαφ ο Χοσέ Κάνιας και με ποιον εκ των Χαρίση ή Τσίμιροτ θα συνεργαστεί.

«Κατά 95% έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα» ήταν η δήλωση του Ίβιτς και κατά πάσα πιθανότητα οι 11 του ΠΑΟΚ, απόψε στη «Ντιναμό Αρένα» θ' απαρτίζεται από τους:

Γλύκο, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδη, Γκάρι Ροντρίγκεζ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα