Καν΄το ξανά, Παναθηναϊκέ

Καν΄το ξανά, Παναθηναϊκέ

Κώστας Ζάλιαρης
Καν΄το ξανά, Παναθηναϊκέ

bet365

Όπως και με την ΑΪΚ, έτσι και απόψε στη Λεωφόρο, (21:00, OTESports5, gazzetta.gr) ο Παναθηναϊκός ψάχνει το πρώτο σίγουρο βήμα απέναντι στη Μπρόντμπι, με φόντο τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός και παίζουμε στη Λεωφόρο». Σε αυτό το μήνυμα που έστειλε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τους Δανούς συνοψίζεται το κλίμα που υπάρχει στο πράσινο «στρατόπεδο» για το ... πρώτο από τα δύο ημίχρονα της κόντρας με τους Σκανδιναβούς στα πλέι-οφ των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι, με τον Μολέδο να έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημά του και να υπολογίζεται κανονικά για την άμυνα, από τη στιγμή που ο Στραματσόνι ήθελε να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία προπόνηση.

Στην 20άδα και ο Ρινάλντι που έχει αγωνιστεί μονάχα στο φιλικό απέναντι στην Ομόνοια, ενώ εκτός έμεινε ο Μπουμάλ.

Η Μπρόντμπι, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνη, γρήγορη κι επιθετική ομάδα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από αυτόν που είχαν τα παιχνίδια κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης στην προηγούμενη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, όμως, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η επαναφορά στους ομίλους και στο «τριφύλλι» γνωρίζουν ότι τα δύο προσεχή ματς με τους Δανούς μπορούν να καθορίσουν ολόκληρη τη σεζόν.

Η τριπλέτα στην άμυνα και το 3-4-3 (ή σε μια παραλλαγή του ως 3-5-2) αναμένεται να κάνει ξανά την εμφάνισή της, με τον Γουακάσο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να εμφανιστεί και πάλι ως αριστερό φουλ μπακ καλύπτοντας ολόκληρη την πτέρυγα.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να είναι αυτή που θ' αποτελείται από τους: Στιλ, Ιβανόφ, Μολέδο, Κουτρουμπή, Γουακάσο, Ζέκα, Λεντέσμα, Μέστο, Ιμπάρμπο, Μπεργκ, Λουντ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα