Δυσκολίες και... μάχη για Νιλμάρ

ΛΟΒ, ΠΙΑΤΙ ΚΑΙ ΡΑΦΑΕΛ ΜΑΡΤΙΝΣ

Δυσκολίες και... μάχη για Νιλμάρ

Η Αλ Νασρ συνεχίζει να βάζει... εμπόδια στον Ολυμπιακό μην επιτρέποντάς του να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Νιλμάρ. Όλα ανοιχτά και μεγάλη... μάχη για τον παίκτη. Ξανά διαρροή για Λοβ.

Δυσκολίες και... μάχη για Νιλμάρ

Ο Ολυμπιακός ενώ τα έχει βρει σε όλα με τον Νιλμάρ και τον εκπρόσωπό του για διετές συμβόλαιο η Αλ Νασρ βάζει για τα καλά... φρένο στην υπόθεση (και) με τις αξιώσεις της, όπως έχει γίνει γνωστό από το απόγευμα. Προκύπτουν παράλληλα οφειλόμενα προς τον παίκτη της τάξεως του 1 - 1,3 εκατ. ευρώ.

Οι δυσκολίες που υπάρχουν είναι πλέον εμφανείς, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω. Από την στιγμή που έχει κλείσει τον Νιλμάρ δίνει την... μάχη του ώστε ο παίκτης να έρθει την Πέμπτη στην Αθήνα. Να αποθεωθεί έτσι από τον κόσμο και να ανακοινωθεί.

Κάποιες πηγές διαρρέουν ξανά την περίπτωση του Λοβ και για τα εξτρέμ του Πιάτι. Ο Βραζιλιάνος άσος της Μονακό ωστόσο είναι ιδιαίτερα ακριβός. Παράλληλα υπάρχει και η περίπτωση του Ραφαέλ Μάρτινς. Σε σχέση με την ενίσχυση στους στόπερ ο Μαουρίτσιο παραμένει ένας από τους βασικούς στόχους.

Best of internet