Δυσκολίες και... μάχη για Νιλμάρ

ΛΟΒ, ΠΙΑΤΙ ΚΑΙ ΡΑΦΑΕΛ ΜΑΡΤΙΝΣ

Δυσκολίες και... μάχη για Νιλμάρ

Δυσκολίες και... μάχη για Νιλμάρ

Η Αλ Νασρ συνεχίζει να βάζει... εμπόδια στον Ολυμπιακό μην επιτρέποντάς του να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Νιλμάρ. Όλα ανοιχτά και μεγάλη... μάχη για τον παίκτη. Ξανά διαρροή για Λοβ.

Ο Ολυμπιακός ενώ τα έχει βρει σε όλα με τον Νιλμάρ και τον εκπρόσωπό του για διετές συμβόλαιο η Αλ Νασρ βάζει για τα καλά... φρένο στην υπόθεση (και) με τις αξιώσεις της, όπως έχει γίνει γνωστό από το απόγευμα. Προκύπτουν παράλληλα οφειλόμενα προς τον παίκτη της τάξεως του 1 - 1,3 εκατ. ευρώ.

Οι δυσκολίες που υπάρχουν είναι πλέον εμφανείς, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω. Από την στιγμή που έχει κλείσει τον Νιλμάρ δίνει την... μάχη του ώστε ο παίκτης να έρθει την Πέμπτη στην Αθήνα. Να αποθεωθεί έτσι από τον κόσμο και να ανακοινωθεί.

Κάποιες πηγές διαρρέουν ξανά την περίπτωση του Λοβ και για τα εξτρέμ του Πιάτι. Ο Βραζιλιάνος άσος της Μονακό ωστόσο είναι ιδιαίτερα ακριβός. Παράλληλα υπάρχει και η περίπτωση του Ραφαέλ Μάρτινς. Σε σχέση με την ενίσχυση στους στόπερ ο Μαουρίτσιο παραμένει ένας από τους βασικούς στόχους.

Best of internet