Ανοικτοί λογαριασμοί (vids)

Ανοικτοί λογαριασμοί (vids)

Gazzetta team
Ανοικτοί λογαριασμοί (vids)

bet365

Ισόπαλο 1-1 το Πόρτο-Ρόμα και όλα θα κριθούν στην Ιταλία. Σοβαρό προβάδισμα για Μονακό (1-2 στη Βιγιαρεάλ), Σέλτικ (5-2 την Χάποελ). Καθαρές νίκες για Λουντογκόρετς, Λέγκια.

Υπάρχει ένα σοβαρό αρνητικό δεδομένο. Απ' όσες φορές οι Ιταλοί έπαιξαν προκριματικά για το Champions League, μόνο μία φορά με τη Μίλαν τα κατάφεραν να μπουν στους ομίλους. Αυτήν την άσχημη προϊστορία θέλει να ανατρέψει η Ρόμα, η οποία άντεξε στην Πόρτο και πήρε το 1-1, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 41' και την αποβολή του Βερμάελεν (έκανε ντεμπούτο). Οι Ρωμαίοι είχαν προηγηθεί με αυτογκόλ του Φελιπε (21') και μέχρι την αποβολή ήταν καλύτεροι. Στο 5' ακυρώθηκε σωστά οφσάιντ γκολ του Αντριάν, αλλά στο 61' ο Εμερσον έκανε χέρι εντός περιοχής και ο Αντρέ Σίλβα ισοφάρισε από την άσπρη βούλα. Τα πάντα λοιπόν θα κριθούν στο «Ολίμπικο». Καλό παιχνίδι από τον Κώστα Μανωλά και ειδικά όταν η ομάδα του έμεινε με παίκτη λιγότερο και δέχτηκε πίεση. Έπαιξε σε όλο το ματς και δέχτηκε κίτρινη κάρτα.

Προβάδισμα με καρέ για Ρότζερς
Ο Μπρένταν Ρότζερς μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τη ζωή της Λίβερπουλ, αλλά βρίσκεται εξαιρετικά κοντά στο να βρεθεί στους ομίλους. Η Σέλτικ επικράτησε εμφατικά εντός 5-2 της Χάποελ Μπέερ Σεβά. Αν και φάνηκε πάντως να την καθαρίζει με 3-0, η ομάδα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, έκανε την αντεπίθεση της, μείωσε κάποια στιγμή στο γκολ, μα τελικά κατέρρευσε.

Κουνάει σεντόνι η Μονακό
Οι Μονεγάσκοι του Λεονάρντο Ζαρντίμ έκαναν σημαντικό βήμα πρόκρισης, καθώς πέρασαν με 2-1 από την έδρα της Βιγιαρεάλ. Το πέναλτι του Φαμπίνιο και η γκολάρα του Σίλβα χάρισαν στη Μονακό τη νίκη (είχε ισοφαρίσει ο Πάτο στο ντεμπούτο του). Στο φινάλε έμεινε και με παίκτη λιγότερο (αποβολή Μεντί), αλλά το Κίτρινο Υποβρύχιο δεν μπορούσε, ενώ βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση, έχοντας αλλάξει και προπονητή ξαφνικά πριν από λίγες μέρες.

Καθαρά σκορ για Λουντογκόρετς, Λέγκια
Η Λουντογκόρετς έπαιζε πρόπερσι στους ομίλους και εκεί φαίνεται ότι θα επιστρέψει μετά το 2-0 επί της Πλζεν. Με το ίδιο σκορ, πέρασε η Λέγκια Βαρσοβίας από την έδρα της Ντάνταλκ, που δεν άντεξε να κάνει και δεύτερη έκπληξη μετά τον αποκλεισμό της ΜΠΑΤΕ.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τρίτη

Αγιαξ – Ροστόβ 1-1

(38' πεν. Κλάασεν – 13' Νομπόα)

Γιουνγκ Μπόις – Γκλάντμπαχ 1-3
(56' Σουλεϊμάνι – 11', 69' Καετάνο, 67' Αν)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ζάλτσμπουργκ 1-1
(76' πεν. Ρογκ - 59' Βαλεντίνο)

Κοπεγχάγη – ΑΠΟΕΛ 1-0
(43' Πάβλοβιτς)

Στεάουα Βουκ. - Μάντσεστερ Σίτι 0-5
(13' Σίλβα, 41', 79', 89' Αγουέρο, 49' Νολίτο)

Τετάρτη
Σέλτικ – Χάποελ Μπέερ Σεβά 5-2

(9' Ρόγκιτς, 39', 45' Γκρίφιθς, 73' Ντεμπελέ, 85' Μπράουν – 55' Μαρανιάο, 57' Μέλικσον)

Ντάνταλκ – Λέγκια Βαρσοβίας 0-2
(56' πεν. Νίκολιτς, 90'+4' Πρίγιοβιτς)

Πόρτο – Ρόμα 1-1
(61' πεν. Αντρέ Σίλβα – 21' αυτογκόλ Φελίπε)

Λουντογκόρετς – Πλζεν 2-0
(51' πεν. Μότι, 64' Μισιντιάν)

Βιγιαρεάλ – Μονακό 1-2
(36' Πάτο – 3' πεν, Φαμπίνιο, 72' Σίλβα)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα