Τι γίνεται με Σάμπο και Κάτσε

Τι γίνεται με Σάμπο και Κάτσε

Τι γίνεται με Σάμπο και Κάτσε

bet365

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει μπροστά του επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά παράλληλα υπάρχουν και πολλά ανοικτά ζητήματα, όπως αυτά των Σάμπο και Κάτσε, που πρέπει να βρει λύσεις.

Ο Έρικ Σάμπο ταξίδεψε σήμερα για το Ισραήλ προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με την Μπέιταρ Ιερουσαλήμ. Οι Ισραηλινοί έχουν «δέσει» με προσύμφωνο τον Σλοβάκο μέσο του ΠΑΟΚ, που πάντως θα επιδιώξει να πείσει τους ανθρώπους της Μπειτάρ να του επιτρέψουν να πάει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα και πιο συγκεκριμένα στην Μπόχουμ.

Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Σάμπο (που πήγε στο Ισραήλ μαζί με τον μάνατζέρ του) ο οποίος μάλλον θα πεισθεί να αγωνιστεί για ένα χρόνο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ με τη φανέλα της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ.

Η υπόθεση του Εργκίς Κάτσε δεν είναι τόσο απλή, όσο την φαντάζονται οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», παρότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα και λέγεται ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα για την παραχώρησή του Αλβανού μέσου.

Από την στιγμή που το συμβόλαιο του Κάτσε ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και προκειμένου να πάει ως δανεικός, όπως λέγεται, θα πρέπει πρώτα να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του για δύο ή τρία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα