Αποθέωση στην Τιφλίδα (pics&vids)

Αποθέωση στην Τιφλίδα (pics&vids)

Έλληνες ομογενείς περίμεναν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα δίνοντας μια ευχάριστη νότα στο ταξίδι του Δικεφάλου του Βορρά. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΙΦΛΙΔΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ. 

Αποθέωση στην Τιφλίδα (pics&vids)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μόλις πάτησαν το πόδι τους στην Τιφλίδα. Και αυτό γιατί στο αεροδρόμιο υπήρχαν Έλληνες που περίμεναν την αποστολή της ομάδας για να την αποθεώσουν και να της ευχηθούν καλή επιτυχάι ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ντιναμό. 

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ τραγούδησαν συνθήματα του Δικεφάλου με τους παίκτες του Ίβιτς να μην πίστευαν στα μάτια τους για την υποδοχή. 

Απρόοπτο με Κλάους

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχώρησε με μια μικρή καθυστέρηση από το αεροδρόμιο της Τιφλίδας. Αιτία ήταν η απώλεια (για λίγο...) του διαβατηρίου του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος έφτασε στον έλεγχο του αεροδρομίου όταν διαπίστωσε, ότι δεν έχει πάνω του το απαραίτητο (για χώρες Β' ζώνης) ταξιδιωτικό έγγραφο.

Αμεσα κινητοποιήθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας προκειμένου να βρεθεί το διαβατήριο εντός του αεροπλάνου και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ να μπορέσει να περάσει τον έλεγχο και να επιβιβαστεί στο λεωφορείο της αποστολής. 

Best of internet