Χουλτ: «Πιο επικίνδυνη η Μπρόντμπι»

Χουλτ: «Πιο επικίνδυνη η Μπρόντμπι»

Κώστας Ζάλιαρης
Χουλτ: «Πιο επικίνδυνη η Μπρόντμπι»

bet365

Μεγαλύτερη δυσκολία περιμένει τον Παναθηναϊκό στα δύο ματς απέναντι στη Μπρόντμπι, συγκριτικά με το εμπόδιο της ΑΪΚ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκλας Χουλτ...

Ο εκ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων των «πράσινων» εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα με τους Δανούς, το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο για τα πλέι-οφ των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ και μίλησε:

Για διαφορές με την ΑΪΚ: «Υπάρχουν διαφορές... Η Μπρόντμπι παίζει πολύ διαφορετικά από την ΑΪΚ, πολύ πιο επιθετικά...Θα είναι πολύ πιο επικίνδυνη ομάδα από την ΑΪΚ, έχουν ψηλούς παίκτες για τα στημένα και θα είναι πολύ διαφορετικό ματς. Το επίπεδό τους, όμως, με την ΑΪΚ, είναι το ίδιο, αλλά άλλο στυλ από αυτό που αντιμετωπίσαμε στον προηγούμενο γύρο. Όπως και να 'χει, είμαστε έτοιμοι».

Για τη δική του κατάσταση: «Αισθάνομαι πολύ καλά πλέον... Έχω προπονηθεί καλά τις τελευταίες μέρες, είμαι στο 100% και ανυπομονώ για το ματς της Πέμπτης».

Για το ιδανικό σκορ: «Θα ήταν εξαιρετικό ένα... 4-0! Είναι πολύ δύσκολο όμως να προβλέψεις κάτι τέτοιο. Θα είναι δύσκολο ματς, όπως και κάθε ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα πλέι-οφ έχουν πολύ καλές ομάδες. Εμείς πρέπει να βγούμε στο γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης και να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Πρέπει να κάνουμε καλό ματς. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το καλύτερο σκορ αυτή τη στιγμή, όμως ξέρουμε ότι πρέπει και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια καλή νίκη».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα