«Δεν πάμε για το 0-0 στην Λεωφόρο»

Gazzetta team
«Δεν πάμε για το 0-0 στην Λεωφόρο»

bet365

Αποφασισμένος να κυνηγήσει τη νίκη στην Λεωφόρο, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Μπρόντμπι Αλεξάντερ Ζόνιγκερ κατά την αναχώρηση των Δανών για την Αθήνα.

Εντελώς διαφορετικό στιλ παιχνιδιού από αυτό της ΑΙΚ στο παιχνίδι της Λεωφόρου, πρέπει να περιμένει ο Παναθηναϊκός. Αυτό τουλάχιστον επεσήμανε με τις δηλώσεις του ο προπονητής της Μπρόντμπι, κατά την αναχώρηση των Δανών για την Αθήνα.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ταλαντούχους και έμπειρους ατομικά παίκτες, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε το δικό μας σχέδιο. Το ερώτημα είναι πόσο γρήγορα μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα», τόνισρ αρχικά ο Αλεξάντερ Ζόνιγκερ.

Στη συνέχεια, ο 48χρονος τεχνικός είπε: «Νομίζω οτι προκαλέσαμε κάποια σοβαρά προβλήματα στην Χέρτα, στο Βερολίνο, άρα είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Δεν έχουμε κανένα σχέδιο να κλειστούμε για να πάρουμε το 0-0 και να περιμένουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Πάμε για να φτιάξουμε παιχνίδι. Αν υπάρχει η ευκαιρία να πιέσουμε ψηλά, θα το κάνουμε. Αν χρειαστεί να μείνουμε πίσω, έτσι θα παίξουμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα