Στην Τιφλίδα για το πρώτο βήμα (pics+vids)

Στην Τιφλίδα για το πρώτο βήμα (pics+vids)

Gazzetta team
Στην Τιφλίδα για το πρώτο βήμα (pics+vids)

bet365

Με 22 παίκτες αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη να τους ξεπροβοδίζει μέχρι το αεροπλάνο (!) αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για την Τιφλίδα (10:00) για τον αγώνα με την Ντιναμό για τα πλέι οφ του Europa League. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΙΦΛΙΔΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει το προβάδιδσμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ στην Γεωργία για να αντιμετωπίσει την Ντιναμό.

Ο Βλάνταν Ίβιτς πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Σιαμπάνης , Λέοβατς , Γιαννούλης , Κίτσιου , Μάτος , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Κρέσπο , Κάνιας , Σάκχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Ζάιρο , Κάμπος , Ροντρίγκες , Αθανασιάδης , Περέιρα , Κουλούρης.

Η πτήση τσάρτερ θα διαρκέσει 2,5 ώρες και στο πλευρό του Δικεφάλου βρίσκονται και οι δύο γιοι του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος και Νίκος. Αντίθετα, ο Ιβάν Σαββίδης, μπορεί να μην ταξίδεψε στην Γεωργία, αλλά κράτησε το καλύτερο για το τέλος αφού μπήκε μέσα στο αεροπλάνο για να ευχηθεί στους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία

Στην Τιφλίδα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:30 ώρα Ελλάδας, ενώ στις 19:45 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα