«Κόλλησε» στα λεφτά του Λαβ

Gazzetta team
«Κόλλησε» στα λεφτά του Λαβ

bet365

Ο Βάγκνερ Λαβ ήταν ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση, με την περίπτωση αυτή όμως να... κολλάει στις απαιτήσεις του Βραζιλιάνου.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έκλεισε τον Νιλμάρ, όμως πρώτος στόχος ήταν άλλος Βραζιλιάνος. Ο λόγος για τον Βάγκνερ Λαβ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Μονακό. Όπως αναφέρει η «Goal», οι «ερυθρόλευκοι», τα είχαν βρει σε όλα με την Μονακό για δανεισμό του ποδοσφαιριστή έναντι 1 εκατ. ευρώ, όμως η υπόθεση... κόλλησε στις απαιτήσεις τους Βραζιλιάνου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ποδοσφαιριστής ήθελε 2,3 εκατ. ευρώ και μαζί με την εφορία το κόστος του θα έφτανε στα 6 εκατ. ευρώ. Αυτό έβαλε... στοπ στην περίπτωσή του, μιας και οι προσπάθειες του Μοντεστό να ρίξει τις απαιτήσεις του, έπεσαν στο κενό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα