Η ερυθρόλευκη... επιβεβαίωση και το status του Νιλμάρ

Η ερυθρόλευκη... επιβεβαίωση και το status του Νιλμάρ

Η ερυθρόλευκη... επιβεβαίωση και το status του Νιλμάρ

Από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνεται η μεγάλη προσπάθεια για να έρθει την Τετάρτη στην Ελλάδα ο Νιλμάρ. Ετοιμάζει υποδοχή ο κόσμος το απόγευμα στην ΠΑΕ!

Επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για την επικείμενη άφιξη του Νιλμάρ. Από τον Ολυμπιακό προκύπτει η μεγάλη προσπάθεια για να έρθει αύριο Τετάρτη στην χώρα μας ο Βραζιλιάνος άσος, να υπογράψει αφού περάσει από εξετάσεις, να ανακοινωθεί και φυσικά να παρουσιαστεί. Ήδη ο κόσμος του ετοιμάζει σχετική υποδοχή για το απόγευμα στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Για τους πρωταθλητές Ελλάδας φυσικά και διαδραμάτισε τον πλέον σημαίνοντα ρόλο πως ο Νιλμάρ ήταν εξαρχής άκρως θετικός στο να γυρίσει στην Ευρώπη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός - που είχε στα χέρια του και προτάσεις από Ισπανία και Τουρκία - πιάνει Λιμάνι και γίνεται μεγάλη... μάχη με τον χρόνο ώστε να δηλωθεί για την λίστα του Europa.

Όλο αυτό το διάστημα έκανε κανονικά προπονήσεις και προετοιμασία και φυσικά η ποιότητά του και η αξία του είναι ικανές να ανεβάσουν για τα καλά επίπεδο τον Ολυμπιακό και να δώσουν και άλλη αίγλη στην ελληνική Super League. Ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν παίκτη με ετήσιο συμβόλαιο της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ.

Best of internet