Τα δεδομένα για ΕΠΟ και... Grexit

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για ΕΠΟ και... Grexit

bet365

Πρόθεση προσφυγής στον Άρειο Πάγο υπάρχει από Γκιρτζίκη και από όλους όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Κάρτας Υγείας. Οι εκλογές της UEFA, ο νέος κίνδυνος για Grexit και η τοποθέτηση Κουτσοκούμνη.

Αυτήν την στιγμή από αρκετές πλευρές φαίνεται μία... σιγουριά για ανατροπή της υπάρχουσας διοίκησης της ΕΠΟ. Από μεριάς της ελληνικής Ομοσπονδίας δεν προκύπτει τίποτε τέτοιο παρά μόνο η πρόθεση των όσων εμπλέκονται με την υπόθεση της Κάρτας Υγείας να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο.

Κατά τα... λοιπά Κοντονής και ΕΠΟ τραβάνε το... σχοινί; Θα σπάσει άραγε; Το δεδομένο είναι πως στις 29 Αυγούστου υπάρχει νέος κίνδυνος Grexit για τους λόγους που έχουμε ήδη καταγράψει.

Και σήμερα ο Κώστας Κουτσοκούμνης μέσω Facebook χτύπησε καινούριο... καμπανάκι: «Πολύ δύσκολη αυτή η εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να επικρατήσει συναίνεση». Υπάρχει ωστόσο και μία άλλη παράμετρος. Εφόσον η παρούσα διοίκηση αντικατασταθεί με την οποιαδήποτε διοικούσα επιτροπή δεν θα μπορεί να ψηφίσει στις 12 - 14 Σεπτεμβρίου στις εκλογές για τον καινούριο πρόεδρο της UEFA, που ως γνωστόν γίνονται στην Αθήνα. Εφόσον μπει μία διοικούσα επιτροπή μετά από ενέργειες Κοντονή η UEFA δεν πρόκειται να την αναγνωρίσει για να της δώσει δικαίωμα ψήφου. Μόνο διοικήσεις που βγαίνουν μέσα από εκλογές αναγνωρίζονται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα