Θλάση ο Αραβίδης!

Θλάση ο Αραβίδης!

Gazzetta team
Θλάση ο Αραβίδης!

bet365

Αυτό έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης...

Οι πρώτες εκτιμήσεις που ανέφεραν ότι ο Χρήστος Αραβίδης ταλαιπωρείται από θλάση στους οπίσθιους μηριαίους επιβεβαιώθηκε από τον απεικονιστικό έλεγχο που είχε προγραμματιστεί. Όπως ενημέρωσε με δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με το πρόβλημα τραυματισμού του διεθνούς επιθετικού της Ένωσης:

«Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκανε στη σημερινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας ο Χρήστος Αραβίδης. Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο διεθνής επιθετικός επιβεβαίωσε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις έξι το απόγευμα στα Σπάτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα