Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το πρωτάθλημα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το πρωτάθλημα!

bet365

Έχοντας ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ρόστερ των τελευταίων ετών ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην εκθρόνιση του Ολυμπιακού και την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά το 2010!

Το περυσινό πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό τελείωσε νωρίς, πολύ νωρίς μετά τα όσα έγιναν στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει από το ψυχολογικό σοκ του αποκλεισμού από την Καμπάλα, τον Ιανουάριο άλλαξε η... μισή και βάλε ομάδα, ωστόσο και πάλι η εικόνα των «πρασίνων» ήταν απογοητευτική, με αποτέλεσμα την τρίτη θέση.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός ενισχήθηκε σημαντικά, ίσως διαθέτει το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων ετών και το ζητούμενο έχει να κάνει με την ομάδα που θα φτιάξει και θα παρουσιάσει στα ελληνικά γήπεδα ο Αντρέα Στραματσόνι.
Από το νταμπλ του 2010 έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια που ισοδυναμούν με έξι αιώνες για τους φίλους του συλλόγου που περιμένουν να δουν μία ομάδα ανταγωνιστική που θα παλέψει και θα κατακτήσει τον τίτλο!

ANOΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΝ: Όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό επιτυχία είναι μοναχά η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί και θα είναι αποτυχία. H διοίκηση του συλλόγου έχει ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του προπονητή και ο Αντρέα Στραματσόνι είναι υποχρεωμένος να εμφανίσει ένα σύνολο... έτοιμο για όλα, για πρωταθλητισμό!

ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΑΝ: Για ακόμη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός δεν μπορέσει να επιστρέψει εκεί που πρέπει, στην κατάκτηση του τροπαίου. Πέρυσι το «τριφύλλι» έμεινε από νωρίς εκτός διεκδίκησης και πρόπερσι έφτασε μέχρι το φινάλε αλλά «μίλησε» το σύστημα που κάνει ότι θέλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

ΗΡΘΑΝ: Χουλτ, Ιβάνοφ, Ρέις, Λεντέσμα, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, Γουακάσο, Κουλιμπαλί, Εμποκού, Σάμπα.

ΕΦΥΓΑΝ: Κότσαρης, Καλτσάς, Λαγός, Ατζαγκούν, Αμπέντ, Κλωναρίδης, ενώ δεν υπολογίζονται οι Βέμερ, Εσιέν και Ταυλαρίδης.

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός στράικερ θέλει να πάρει από το... χέρι τον Παναθηναϊκό και να τον οδηγήσει στην γη της επαγγελίας. Πέρυσι άργησε να πάρει μπροστά αλλά όταν το έκανε έδειξε το πόσο σημαντικός είναι για το «τριφύλλι». Με περισσότερους ποιοτικούς παίκτες δίπλα του, θα «ανέβει» και εκείνος σημαντικά πάνω στο χορτάρι...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Στην πρώτη χρονιά, ερχόμενος τον Νοέμβριο σε έναν Παναθηναϊκό διαλυμένο ψυχολογικά, προχώρησε στην ολική αναδόμηση του ρόστερ αλλά δεν κατάφερε να δώσει ταυτότητα και να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Οι μεταγραφικές του επιλογές το καλοκαίρι δείχνουν να είναι στοχευμένες, έχει το... κανονάκι από την πρόκριση κόντρα στην ΑΪΚ και πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες...

ΓΗΠΕΔΟ: Το σπίτι του Παναθηναϊκού, το ιστορικό «Απόστολος Νικολαϊδης» αλλάζει εικόνα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα εντός και εκτός του γηπέδου. Η Λεωφόρος εκσυγχρονίζεται και αυτό γεμίζει με ικανοποίηση τον κόσμο του «τριφυλλιού»...

SITE: www.pao.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα