Ερυθρόλευκη προσπάθεια (και) για Μανέ

Ερυθρόλευκη προσπάθεια (και) για Μανέ

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη προσπάθεια (και) για Μανέ

bet365

Ο Μανέ εξακολουθεί να αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού από την Ιβηρική και έναν παίκτη που προσπαθεί να κλείσει ο πρωταθλητής Ελλάδας. Οι Ιταλοί δίνουν ακόμα ελπίδες για Γκονζάλες.

Ο 22χρονος άσος της Σπόρτινγκ που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο... φτερά αλλά και κορυφή έχει συμβόλαιο έως το 2020. Ο Μανέ φέρεται εδώ και μέρες να έχει αποτελέσει εισήγηση του Πάουλο Μπέντο.

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει ασχοληθεί με την υπόθεσή του και να επιδιώκει να τον κλείσει. Εξάλλου υπάρχουν αρκετά ανοιχτά... μέτωπα και... πόρτες που χτυπάει για παίκτες. Πέρυσι ο Μανέ είχε 23 ματς με 1 γκολ και 7 ασίστ. Ο Μανέ είχε παρουσία και στο Ολυμπιακό τουρνουά στο Ρίο με την Πορτογαλία.

Σχετικά με τον στόπερ της Παλέρμο, Τζιανκάρλο Γκονζάλες, η Μπολόνια έχει κάνει... μπάσιμο για την απόκτησή του. Ιταλικές πηγές ωστόσο εξακολουθούν να δίνουν πιθανότητες και στον Ολυμπιακό και στην Ζενίτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα