Γεύμα (συν)εργασίας Μπάγεβιτς και Κετσπάγια!

Γεύμα (συν)εργασίας Μπάγεβιτς και Κετσπάγια!

Ρεπό στην ΑΕΚ αλλά τα... ζητήματα τρέχουν με τους δύο άνδρες να συνεργάζονται για όλα τη στιγμή που υπάρχει το θέμα Μπαρμπόσα και ανοιχτό το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα! 

Γεύμα (συν)εργασίας Μπάγεβιτς και Κετσπάγια!

Στην ΑΕΚ μπορεί οι ποδοσφαιριστές μετά το φιλικό κόντρα στον Ηρακλή και την προπόνηση που έκαναν το πρωί της Κυριακής να πήραν ρεπό ώστε να... αδειάσει το μυαλό και να ξεκουραστεί το σώμα, όμως αυτό δεν ισχύει και για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Τιμούρ Κετσπάγια! Οι δύο άντρες, άφησαν στην άκρη ρεπό και... αργίες και έπεισαν με τα μούτρα στην δουλειά μιας και χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει.

Άλλωστε κανείς δεν ξέρει αν το προσεχές Σάββατο η ΑΕΚ θα μπει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό ή αν τελικά επιβεβαιωθούν τα διαρκή σενάρια αναβολής. Αν ισχύει το δεύτερο, σίγουρα αλλάζουν τα πλάνα του τεχνικού του «Δικεφάλου», ο οποίος ίσως ζητήσει και κάποιο φιλικό για να είναι οι παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς!

Παράλληλα την Ένωση... καίει και το ανοιχτό θέμα του Μπαρμπόσα καθώς υπάρχει μια προφορική πρόταση κοντα στα 2+ εκατ. ευρω απο την Αλ Γουάσλ του Μάρτιν Αρουαμπαρενα! Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Βέβαια αν τελικά στην ΑΕΚ ανάψουν... πράσινο για την παραχώρηση Μπαρμπόσα, τότε δεδομένα απαιτείται αντικαταστάτης του και θα πρέπει... να τρέξουν στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου!

 

Best of internet