Στα δικαστήρια και η ΑΕΛ!

Δημήτρης Τομαράς
Στα δικαστήρια και η ΑΕΛ!

bet365

Μετά τον Αστέρα Τρίπολης και η ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση περί προσφυγής στην δικαιοσύνη εφόσον δεν αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα της Super League.
Αναλυτικά:
Χθες επικοινώνησε ο κ. Αλέξης Κούγιας με τον νέο πρόεδρο της Super League κ. Γιώργο Στράτο. Ο κ. Κούγιας ρώτησε τον κ. Στράτο να του απαντήσει, αν είναι βάσιμη η φημολογία περί μη ενάρξεως του πρωταθλήματος το επόμενο Σάββατο 20/8/2016, ανεξαρτήτως του αν αυτή η φημολογία προέρχεται είτε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, είτε από την κοινή δήλωση των τριών ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊικός).
Ρώτησε επίσης τον κ. Στράτο, αν αυτό το θέμα συζητήθηκε κατά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό κ. Σταύρο Κοντονή. Η απάντηση του κ. Στράτου ήταν ότι πρώτον ουδεμία συζήτηση έκανε με τον κ. Κοντονή και δεύτερον όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος αυτό θα το γνωρίζουμε είτε την Τρίτη 16/8, είτε την Τετάρτη 17/8, δηλαδή μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Επειδή η οποιαδήποτε αναβολή πρωταθλήματος, οιουδήποτε κι αν είναι απόφαση αυτή, θα είναι μια παράνομη πράξη. Επειδή ήδη η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει τοποθετηθεί με επιστολή της για το θέμα αυτό κι έχει ήδη ζητήσει σύγκληση εκτάκτου ΔΣ της Super League για όλα τα θέματα που εμφανίστηκαν τελευταία και τα οποία αναφέρονται στην επιστολή μας.
Επειδή είμαστε έκπληκτοι για την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίστηκε το ενδεχόμενο της αναβολής από τις άλλες ΠΑΕ μέλη του Συνεταιρισμού μας.
Για τους λόγους αυτούς.
Εξετάζουμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο, εφόσον αποφασιστεί η αναβολή της ενάρξεως του πρωταθλήματος, να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη.
Υ.Γ. Επιτέλους, ας καταλάβουν κάποιοι που παίρνουν αποφάσεις για το ποδόσφαιρο, ενώ είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο (και δεν εννοούμε τον κ. Κοντονή), ότι το πρώτο το οποίο πρέπει να τους απασχολεί είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο, το οποίο έχει μόνο μια λογική, την ποδοσφαιρική, και ότι η διοργάνωση ενός αξιόπιστου πρωταθλήματος δεν είναι ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών.
Τελικά όμως θα πρέπει να σκεφτούν ότι υπάρχουμε κι εμείς οι υπόλοιποι, που περιμένουμε να παίξουμε. Το ίδιο περιμένουν κι οι οπαδοί μας, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα