Είδε Ατρόμητο η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Είδε Ατρόμητο η Κέρκυρα

bet365

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Ατρόμητο που είναι αντίπαλος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είχε άνθρωπος της Κέρκυρας στο φιλικό με τον Πανιώνιο. Το Σάββατο, είχαν κάνει το ίδιο οι Περιστεριώτες στο φιλικό των «Φαιάκων» με την Βέροια.

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την έναρξη (;) του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και οι ομάδες καταστρώνουν τα τελευταία τους σχέδια. Για να γίνει πιο... εύκολη η δουλειά τους όμως, παρακολουθούν και τους αντιπάλους τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αυτό έκανε η Κέρκυρα, με τον Βασίλη Καλογιάννη (αναλυτή αντιπάλων) να βρίσκεται την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη. Εκεί, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Ατρόμητο, που θα βρεθεί απέναντι στους «Φαίακες» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κάτι αντίστοιχο έγινε και το Σάββατο, με άνθρωπο του Ατρόμητου αυτή τη φορά να βρίσκεται στο νησί των Επτανήσων ώστε να παρακολουθήσει την Κέρκυρα, στο φιλικό 1-1 με την Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα