Ο Κόντε έχει ήδη... χάσει τον ύπνο του

Ο Κόντε έχει ήδη... χάσει τον ύπνο του

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κόντε έχει ήδη... χάσει τον ύπνο του

bet365

Για τις νύχτες που... το μάτι δεν κλείνει με τίποτα και το μυαλό σκέφτεται αποκλειστικά το ποδόσφαιρο, μίλησε ο Αντόνιο Κόντε, ενόψει της πρεμιέρας της Τσέλσι στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Ιταλός κόουτς έχει ένα... μεγάλο κακό, για το οποίο παραδέχεται πως μπορεί άμεσα να επηρεαστεί η υγεία του, αλλά δεν μπορεί να το αλλάξει.

«Όταν χάνουμε, δεν κοιμάμαι... Το μυαλό μου γυρίζει και αναρωτιέμαι συνεχώς γιατί χάσαμε, ψάχνω να βρω τα αίτια και τους τρόπους να διορθώσω πράγματα. Όταν νικάει η ομάδα, οι νύχτες είναι εύκολες, αν και σκέφτεσαι ότι επιβραβεύονται οι κόποι και οι θυσίες. όταν το αποτέλεσμα είναι στραβό, ζήτημα είναι αν θα κοιμηθώ τέσσερις ώρες τη νύχτα.

Όταν χάσαμε από την Ιρλανδία στο πρόσφατο Euro, παρά το γεγονός πως είχαμε προκριθεί, πετάχτηκα μέσα στη νύχτα και άρχισα να βλέπω πάλι το ματς στο βίντεο για να καταλάβω γιατί χάσαμε.

Ευτυχώς η γυναίκα μου και η κόρη μου το αποδέχονται και το σέβονται και είναι εξαιρετικοί άνθρωποι που το ανέχονται. Με δέχονται όπως είμαι και ξέρουν το πάθος μου για το ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του Αντόνιο Κόντε, με τον Πίρλο να έχει πει κάποτε για τον νυν προπονητή της Τσέλσι πως ... έχει δύο συζύγους. Η μια είναι η κανονική του και η άλλη... το ποδόσφαιρο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα