Ισόπαλοι στην «πλατεία»

Gazzetta team
Ισόπαλοι στην «πλατεία»

bet365

Στο 1-1 έμεινε ο Πανιώνιος με τον Ατρόμητος στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων, που έγινε στη Νέα Σμύρνη. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο αντίπαλοι.

Στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης (;) του πρωταθλήματος μπαίνουν πλέον Πανιώνιος και Ατρόμητος. Οι «κυανέρυθροι», έμειναν στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο φιλικό που έγινε στη Νέα Σμύρνη, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 19'. Πολύ καλά στοιχεία έδειξε για τον Πανιώνιο ο Μασούντ, ο οποίος με τις ωραίες κάθετες που κατάφερε να περάσει, δημιούργησε πολλά προβλήματα στους Ζησόπουλο-Λαζαρίδη, που είχαν ένα δύσκολο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έλεγχε το παιχνίδι. Ο Τραϊανός Δέλλας, προχώρησε σε αλλαγές με αποτέλεσμα η εικόνα της ομάδας του να βελτιωθεί αισθητά. Κάπως έτσι φτάσαμε και στη φάση του 62ου λεπτού, όπου ο Λε Ταλέκ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, μιας και οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Οικονόμου (79’ Γκιοατά), Αντωνιάδης (62’ Τασουλής), Ρισβάνης (46’ Πατσατζόγλου), Αργυρόπουλος, Κόρμπος (80’ Πινιώτης), Σιώπης (80’ Κρητικός), Μασούντ, Μασούρας (79’ Καθάριος), Καρίμ (80’ Ντουρμισάι), Μπεν (62’ Ολαϊτάν)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Μπίτολο, Μπάγκα, Μπρίτο, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Λαζαρίδης, Λημνιός, Γκουγκούδης

Αγωνίστηκαν και οι: Γκορμπούνοφ, Γροντής, Κατράνης, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λε Ταλεκ, Φυτανίδης, Τατσόπουλος, Μπαστάκος, Νάτσος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα