«Κληρώνει» για Μολέντο

«Κληρώνει» για Μολέντο

Gazzetta team
«Κληρώνει» για Μολέντο

bet365

Ο Ροντρίγκο Μολέντο μέσα στις επόμενες δύο ημέρες αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά, προκειμένου να προλάβει το πρώτο ματς με την Μπρόντμπι.

Σε ρυθμούς Μπρόντμπι κινείται ο Παναθηναϊκός, καθώς πλέον έχουν απομείνει μόλις τέσσερις ημέρες μέχρι το πρώτο ματς της τρίτης φάσης για τα Play Offs του Europa League.

Μόνο που τον Αντρέα Στραματσόνι συνεχίζει να τον... ταλαιπωρεί ένας «πονοκέφαλος» που ακούει στο όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Βραζιλιάνος, την Κυριακή το πρωί, ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα με τον Ράσμους Τελάντερ και την Δευτέρα ή το πολύ την Τρίτη θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Οι «πράσινοι» εκτιμούν πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, κάτι που θα επιτρέψει στον Ιταλό τεχνικό να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Αν όμως κάτι... στραβώσει, τότε ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να εξετάσει τις εναλλακτικές που έχει.

Όσον αφορά το τί έγινε στο Κορωπί, οι παίκτες του «τριφυλλιού» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, όπου αμφότερα έκαναν γυμναστήριο και στη συνέχεια το ένα έπαιξε παιχνίδι σε μικρό χώρο με πολλές εστίες και το άλλο έκανε πάσες και τελειώματα.

Ο Μπουμάλ έκανε και πάλι θεραπεία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα