Φήμες για Κουαρέσμα και Ολυμπιακό

Φήμες για Κουαρέσμα και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Φήμες για Κουαρέσμα και Ολυμπιακό

bet365

Στην Τουρκία, ο Ρικάρντο Κουαρέσμα θεωρείται φευγάτος και ο Ολυμπιακός μπλέκεται για ακόμη φορά για την περίπτωσή του.

Κάτι η πολιτική αστάθεια που επικρατεί στην Τουρκία, κάτι το πρόσφατο χτύπημα στο πούλμαν της ομάδας από οπαδούς της Γαλατασαράι δεν θέλει και πολύ να... ξενερώσει ο Κουαρέσμα και να θέλει να φύγει από την Πόλη.

Ο Πορτογάλος άσος της Μπεσίκτας, δεν είναι μάλιστα στα πλάνα του Γκιουνιές, αυτή την περίοδο και τα Μέσα στην Τουρκία σύμφωνα με την Live Sport θεωρούν ότι είναι... φευγάτος και η παρουσία του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο του Ολυμπιακού κάνει τους γείτονές μας να δίνουν αρκετές πιθανότητες μετακόμισης του παίκτη στο Λιμιάνι.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Θυμίζουμε πως βγαίνει από τους πρωταθλητές Ελλάδας η αισιοδοξία ότι δεν αποκλείεται να κλείσει ένας παίκτης... αεροδρομίου άμεσα και αναμφισβήτητα ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι μια τέτοια περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα