Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε παίκτες»

Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε παίκτες»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε παίκτες»

bet365

Ο Ηρακλής ηττήθηκε με 4-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά τον Νίκο Παπαδόπουλο περισσότερο τον ενδιαφέρει το να κινηθεί στον μεταγραφικό τομέα η διοίκηση.

«Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίζει ο Ηρακλής με 4-0. Στo δεύτερο από επιπολαιότητες δεχθήκαμε τα γκολ. Φάνηκε ότι δεν έχουμε βάθος. Χρειαζόμαστε παίκτες. Ελπίζω οι αρμόδιοι γρήγορα να καταλάβουν ότι πρέπει να κάνουμε πράγματα. Είναι κρίμα για αυτή την ομάδα, να δίνουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο και να γίνονται τόσα λάθη. Με 3-4 παίκτες, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πράγματα», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο προπονητής των Θεσσαλονικέων και πρόσθεσε: «Διοικητικά δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά εμένα ούτε περνάει από το μυαλό μου ότι αυτή η ομάδα θα έχει πρόβλημα. Θα δώσουμε και την ψυχή μας αλλά πρέπει να κάνουν κι άλλοι πράγματα. Πρέπει να πάρουμε παίκτες, να υπάρχει βάθος στην ομάδα. Δεν είναι στόχος η παραμονή, με το όνομα και την ιστορία του Ηρακλή. Χρειαζόμαστε άμεσα 2-3 παίκτες, είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε βάθος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα