Κετσπάγια: «Καλή προπόνηση»

Κετσπάγια: «Καλή προπόνηση»

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Καλή προπόνηση»

bet365

Ως μια καλή προπόνηση χαρακτήρισε ο Τιμούρ Κετσπάγια το φιλικό της ΑΕΚ με τον Ηρακλή και το τελικό 4-0.

Στο άδειο ΟΑΚΑ, αφού το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών, οι Κιτρινόμαυροι επικράτησαν των Θεσσαλονικέων στο τελευταίο -μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο- φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Μπορούμε να πούμε ότι ήταν καλή προπόνηση για το πρωτάθλημα, αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αργήσαμε να μπούμε, όταν μπήκαμε ήμασταν καλύτεροι και βάλαμε τέσσερα γκολ και έγινε καλό παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Κετσπάγια στην κάμερα της Nova.

Στη συνέχεια, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, είπε τα εξής.

Για το αν υπήρχε στο ξεκίνημα πρόβλημα από τους παίκτες του στην αφομοίωση των όσων τους ζήτησε: «Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Μας πήρε 20-25 λεπτά για να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο με τη μπάλα στα πόδια, αλλά πρέπει να τρέξουμε. Ήταν ένα καλό τεστ, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα – αν θα ξεκινήσει, δεν ξέρω. Σημασία έχει να είμαστε σε εγρήγορση. Παίξαμε ένα φιλικό παιχνίδι και στο τέλος είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι και το τελικό αποτέλεσμα. Όταν κερδίζει 4-0 δεν μπορείς να πεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος, αλλά σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν».

Για τα γκολ που πλέον φαίνονται να έρχονται: «Ναι, είχαμε και στο πρώτο ημίχρονο κάποιες φάσεις. Μας έλειπε η τελική πάσα, η σέντρα, η σωστή απόφαση στο τέλος. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που είχαμε ευκαιρίες τις κάναμε γκολ. Το κακό είναι ότι δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο να χειροκροτήσει. Ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι απ’ ότι εμείς».

Για τον Πατίτο: «Θέλει χρόνο ακόμη. Θα χρειαστεί ακόμη δυο εβδομάδες. Έχει ποιότητα, που μπορεί να έχουμε αρκετή, αλλά χρειαζόμαστε κι άλλη. Στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε στο παιχνίδι όλους τους παίκτες που χειρίζονται καλά τη μπάλα, αλλά δυσκολεύονται λίγο να τρέξουν... Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο όταν έχεις τη μπάλα στα πόδια, αλλά και όταν δεν την έχεις. Να μην αφήνεις τον αντίπαλο να γυρίσει».

Για το 4-1-4-1 κι αν αυτό το σύστημα το σκέπτεται για τα ματς με υποδεέστερους αντιπάλους: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Και το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Όλα κρίνονται από το πρώτο λεπτό».

Για τον Αλμέιδα: «Πράγματι προσπαθεί. Σίγουρα είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Έχουμε χρόνο μπροστά και σιγά – σιγά θα μπει. Ότι έχει ποιότητα δεν αμφισβητείται. Θα βελτιώσουμε πράγματα στη φυσική του κατάσταση και πιστεύω θα είναι εντάξει».

Για το πρωτάθλημα κι αν θα ξεκινήσει σε συνδυασμό με το δικό του προγραμματισμό: «Κάνουμε δουλειά περιμένοντας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν ξεκινήσει έχει καλώς. Αν δεν ξεκινήσει θα δουλέψουμε για όποτε ξεκινήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα