Φορτσάρει η Ξάνθη

Gazzetta team
Φορτσάρει η Ξάνθη

bet365

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η Ξάνθη ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τους... ακρίτες να επικρατούν του Πανθρακικού με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση.

Μπορεί ακόμα να μην είμαστε 100% σίγουροι πως το πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά την ερχόμενη βδομάδα, ωστόσο οι ομάδες φορτσάρουν και δίνουν τα τελευταία τους φιλικά προκειμένου να είναι έτοιμοι. Στην Κομοτηνή η Ξάνθη φιλοξενήθηκε από τον Πανθρακικό με το συγκρότημα του Ρασβάν Λουτσέσκου να δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να επικρατεί με 3-0 του αντιπάλου της.

Το σκορ άνοιξε στο 39' ο Σολτάνι μετά την πάσα του Γιουνές. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με την Ξάνθη στην επανάληψη να πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ με τον Τριάδη. Το πρώτο στο 52' με αριστερό σουτ και το δεύτερο στο 58' και πάλι με σουτ. Η Ξάνθη συνολικά ήταν καλύτερη και κέρδισε άνετα τον Πανθρακικό που σε κανένα σημείο δεν έβαλε δύσκολα στην αντίπαλό του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας (Χούσκογλου Αϊχάν – Δημητριάδης) και 4ος διαιτητής ο Στέφανος Κουμπαράκης.

Πανθρακικός (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός, Μπουγαΐδης, Καρδάρης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης, Τζελέπης, Παπαδόπουλος, Γκιντίδης, Βλαχόπουλος, Ρουσσάκης, Μωραΐτης, Μπεκατώρος, Κουσίδης, Πλέγας, Κυριαλάνης, Ζυγκερίδης.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος (63’ Δεμένικος), Παπαγεωργίου, Κολλαράς (63’ Ορφανίδης Λ.), Χατζητερζόγλου (63’ Σβάρνας), Λισγάρας, Ντε Λούκας (80’ Μελιόπουλος), Λουσέρο, Σολτάνι (67’ Κώστας), Τριάδης, Γιουνές, Λάζιτς (74’ Μελισσόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα