Θέλει δουλειά ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Θέλει δουλειά ο ΟΦΗ

bet365

Με τον αγώνα να διακόπτεται στο 85' λόγω διαμαρτυριών των οπαδών του ΟΦΗ για το γκολ του Κισσαμικού, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 σε φιλικό που διεξήχθη στο Γεντί Κουλέ.

Χωρίς νικητή και χωρίς ουσιαστικά να τελειώσει στην ώρα που προβλέπεται, ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΟΦΗ με τον Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με το ματς να λήγει στο 85' λόγω των έντονων διαμαρτυριών των οπαδών του ΟΦΗ προς τον βοηθό (Κουράκης) για την φάση στην οποία έγινε το 1-1 από τους φιλοξενούμενους, ζητώντας πως υπήρξε παράβαση (οφσάιντ).

Στα του αγώνα η αλήθεια είναι πως και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν και τόσο έτοιμες, με τον ΟΦΗ να δείχνει πως θέλει ακόμα δουλειά, κάτι λογικό καθώς όχι μόνο έχουν γίνει πολλές μεταγραφές, αλλά οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και μάλιστα σήμερα το πρωί πριν το φιλικό ο Νίκος Νιόπλιας προπόνησε κανονικά την ομάδα του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Σταθάκη στο 45' μετά απο ωραία ενέργεια του Μιλοσάβλιεφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 81' με τον Βλάχο, σε μια φάση που στον ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Διαιτητές: Φουκάκης, Κουράκης, Νικολακάκης.

ΟΦΗ: Δάφκος, Μίκιτς (40' λ.τ. Μπολάκης), Βαλλιάνος, Οστοιτς, Κώτσιος, Νάστος, Κιάσσος, Ράντι, Μάνος, Χαντί, Μιλοσάβλιεφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Φαζός, Κώτσιος, Νάστος(70' Χίσι, 76' λ.τ. Τουγλής), Μπουρσέλης, Χαντί (70' Φουκαράκης), Μακρίδης, Μιλοσάβλιεφ (70' Βρεττός), Ογκμποε.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παγώνης, Κουρέλας, Ραπτάκης, Σταθάκης, Ενγκουέμ, Σεληνιωτάκης, Θεος, Μίλιτς, Κίκε, Τιάνγκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Λαζαρίδης (60' Γκέκας), Τσερκέζος, Ραπτάκης, Τσοντάκης, Σεληνιωτάκης, Θέος (78' Φιντικάκης), Παντελάκης, Πεεφ, Αντωνιάδης, Βλάχος, Μάντζης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα