Ώρα... μηδέν για τον Ηρακλή!

Ώρα... μηδέν για τον Ηρακλή!

Δημήτρης Τομαράς
Ώρα... μηδέν για τον Ηρακλή!

bet365

Ο Ηρακλής συνεχίζει να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί και ενώ μέχρι την Τρίτη πρέπει να έχει βρει το ποσό των 175.000 για να εγγυηθεί την παρουσία του στην Super League τη νέα χρονιά.
Όπως ο Παπαθανασάκης έτσι και ο Καγιούλης δεν έχει πείσει με τις τοποθετήσεις του τα στελέχη και γενικά τους ανθρώπους του Ηρακλή αλλά και τον κόσμο του. Ο Ηρακλής έχει ορισμένα δεδομένα για το μέλλον και την επιβίωσή του.
Τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν μέχρι την Τρίτη (16/8) αγγίζουν τα 175.000 ευρώ. Περίπου 150.000 από αυτά, αφορούν στο σύνολο των δύο πρώτων δόσεων σε ΙΚΑ και εφορία και ενώ άλλα 25.000 ευρώ αφορούν υποχρεώσεις και πρόστιμα. Χρήματα λοιπόν που θα πρέπει και να βρεθούν και να κατατεθούν. Ο Ηρακλής θα πρέπει να πάρει λοιπόν την απαιτούμενη ενημερότητα και να αποκτήσει έτσι και τυπικά την δυνατότητα να αγωνιστεί στην Super League. Σύμφωνα με τον Καγιούλη και τους ισχυρισμούς του τα χρέη είναι διαχειρίσμα και ανέρχονται στα 3,7 εκατ. ευρώ. Σε αυτήν την στιγμή πάντως κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί παρουσία του γηραιού στα μεγάλα σαλόνια και τη νέα χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα