Ενοχλήσεις ο Μπουμάλ, επέστρεψε ο Χουλτ

Ενοχλήσεις ο Μπουμάλ, επέστρεψε ο Χουλτ

Ενοχλήσεις ο Μπουμάλ, επέστρεψε ο Χουλτ

Με τον Μπουμάλ να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων και τον Χουλτ να επιστρέφει, οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την Μπρόντμπι.  

Καλές οι γιορτές, αλλά στον Παναθηναϊκό το μόνο πράγμα που σκέφτονται είναι οι αγώνες κόντρα στην Μπρόντμπι και κυρίως ο πρώτος την προσεχή Πέμπτη στην Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την πρώτη αναμέτρηση με τους Δανούς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Αντρέα Στραματσόνι να βλέπει τον Μπουμάλ να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό (έκανε θεραπεία), ενώ στον αντίποδα είχε και πάλι στην διάθεσή του τον Χουλτ.

Εκτός ήταν και οι Μολέδο και Τελάντερ, με τους δύο κεντρικούς αμυντικούς να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Όσον αφορά τους υπόλοιπους χωρίστηκαν σε  δύο γκρουπ, παίζοντας το ένα παιχνίδια με περιορισμούς σε μικρό χώρο και το άλλο παιχνίδια με πάσες εναλλάξ, ενώ στο τέλος όλοι μαζί έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 09:00.

Best of internet