Τριάρα ο Πλατανιάς και δοκιμές ενδεκάδας

Δημήτρης Τομαράς
Τριάρα ο Πλατανιάς και δοκιμές ενδεκάδας

bet365

Ο Πλατανιάς κέρδισε με 3-0 την ομάδα του ΙΝΚΑ σε φιλική αναμέτρηση στο Μάλεμε. Δοκιμές ενδεκάδας για την πρεμιέρα της Super League από τον Γιώργο Παράσχο.
Ο Παράσχος είχε την εξής διάταξη: Κοκκαλάς κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Αποστολόπουλος, με το δίδυμο των Μπανανά και Καρυπίδη να παίζει στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Γκνιάτιτς και ο Στανισάβλιεβιτς και τριάδα μπροστά τους, τους Τσουράκη, Μανούσο, Μενδρινό και προωθημένος ο Γιακουμάκης. Σχηματισμός: 4-2-3-1.
Ο Γιακουμάκης στο 6ο με συρτό σουτ και έπειτα από μπαλιά του Κουλιμπαλί έκανε το 1-0. Ο δεξιός μπακ από το Μάλι ήταν αυτός που δημιούργησε και την φάση του 2-0 στο 24'. Έγινε η σέντρα και ο Στανισάβλιεβιτς με εναέριο πλασέ βρήκε δίχτυα.
Το 3-0 έγινε στο 63’, με τον Ντεβέσα να εκτελεί κόρνερ και τον Πριντέτα να σκοράρει με κεφαλιά, αφού η μπάλα βρήκε αρχικά στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Καλοριζικάκη. Ο Πλατανιάς είχε και δοκάρι με τον Ντιλαβέρ στο 52'.
Πλατανιάς: Κοκκαλάς (46’ Σωτηρίου), Κουλιμπαλί (46’ Σκουλουδάκης, 70’ Παπανικολάου), Μπανανά (46’ Πριντέτα), Καρυπίδης (46’ Κάργας), Αποστολόπουλος (46’ Βάντερσον), Γκνιάτιτς (46’ Ντεβέσα), Στανισάβλιεβιτς (46’ Μουνάφο), Μενδρινός (46’ Ντίνας), Μανούσος (46’ Ηλιάδης), Τσουράκης (46’ Γουνδουλάκης) και Γιακουμάκης (46’ Ντιλαβέρ).
ΙΝΚΑ: Γεωργίου (46’ Καλοριζικάκης, 70’ Βλαχάκης), Ντεντάκης (70’ Ασκιτίδης), Γαλανίδης (46' Σφακιωτάκης), Παληγεώργος (46' Σάμπα), Κομπογεννητάκης (46' Σταθινάκης), Ζντράβγκοβιτς (46' Κυτράκης), Γιακουμάκης, Ταταράκης (46' Περδικάκης), Γκουτσίδης (46' Τσίτας), Τσικουδάκης (46' Παπαθανασίου) και Βεστάκης (46' Δρακάκης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα