Έμειναν στο μηδέν Λεβαδειακός και Αστέρας

Δημήτρης Τομαράς
Έμειναν στο μηδέν Λεβαδειακός και Αστέρας

bet365

Σε φιλικό στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης είχαν φάσεις αλλά γκολ δεν έβαλαν, μένοντας στο 0-0.

Το ματς και ενδιαφέρον είχε και φάσεις. Από το τελικό 0-0 στο φιλικό της Λιβαδειάς ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Αστέρα καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι γκολ δεν μπήκε...

Στο 5ο λεπτό ο Γιακουμάκης είχε χαμένο τετ α τετ και δύο λεπτά μετά προσπάθεια με σουτ. Στο 12' μία επικίνδυνη σέντρα του Τσιλιανίδη απομακρύνθηκε από τον κίπερ Ναμάσκο. Στο 15' ο Μπέρτος απείλησε ξανά για τους Αρκάδες.

Στο 20' ο Καλτσάς εκτέλεσε κόρνερ, πρώτη κεφαλιά από τον Ιωαννίδη και στην συνέχεια ο Σεφί με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ. Από το 23' έως τις 33' καλές στιγμές για να σκοράρουν είχαν οι Γιακουμάκης, Μάσα και Γιαννούλης.
Στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν την... σέντρα στο νέο πρωτάθλημα έγιναν και άλλες ευκαιρίες, όπως ένα πολύ καλό σουτ του Δημούτσου που αποκρούστηκε στο 45'. Στο 62' Δημούτσος και Κώτσιρας έπαιξαν το 1-2 αλλά το σουτ του πρώτου, έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγο μετά ο Σουμπίνιο είχε ένα φάουλ που πέρασε έξω. Έτσι αμφότεροι οι αντίπαλοι έμειναν... άσφαιροι.
Η αρχική ενδεκάδα του Λεβαδειακού: Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Γιακουμάκης, Μπελζαγκουανί, Καραχάλιος, Βασιλείου, Καλτσάς και Ζεζίνιο.
Η βασική ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Κοζίτσκι, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Σεφί, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Καλτσάς, Μάσα (αρχηγός), Τσιλιανίδης και Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα