Θέλει ΑΕΚ ο Σουκουλίνι

Θέλει ΑΕΚ ο Σουκουλίνι

Θοδωρής Βασίλης
Θέλει ΑΕΚ ο Σουκουλίνι

bet365

Ο Μπρούνο Σουκουλίνι επιθυμεί την επιστροφή του στην ΑΕΚ αφού θεωρεί την Ένωση ως την κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μπρούνο Σουκουλίνι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο διάστημα που που πρόλαβε να αγωνιστεί με την ΑΕΚ, πριν τραυματιστεί, και ο ίδιος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού δεν υπολογίζεται από τηυν Μάντσεστερ Σίτι.

Μπέτις και Γουλβς έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για τον Αργεντινό άσο, αλλά όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», οι εκπρόσωποί του προσπαθούν να διερευνήσουν τις προθέσεις της ΑΕΚ και το αν θα επιθυμούσε ξανά την απόκτηση του Αργεντινού.

Δύσκολα πάντως θα προχωρήσει η υπόθεση, αφού ο Σουκουλίνι έχει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν προορίζεται για βασικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα