Λεβαδειακός: Παραμονή κι όπου τον βγάλει!

Δημήτρης Τομαράς
Λεβαδειακός: Παραμονή κι όπου τον βγάλει!

bet365

Με νέο προπονητή και έχοντας κρατήσει έναν βασικό κορμό από πέρυσι ο Λεβαδειακός θέλει να διεκδικήσει επιτέλους κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα από μία απλή παραμονή.
Κάθε σεζόν πάνω κάτω είναι η ίδια... αφετηρία. Οι Βοιωτοί βάζουν ως βασικό τους στόχο την υλοποίηση της παραμονής τους και μετά ότι τους βγει καλύτερο! Φέτος τα δεδομένα δεν αλλάζουν ιδιαίτερα.
Θεωρητικά τα πάρε δώσε της ομάδας και με την έλευση του Ράτκο Ντόστανιτς, ενός τεχνικού που ξέρει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε ΑΕΛ και Βέροια, τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν σαφώς πιο καλά για τον Λεβαδειακό. Συν τοις άλλοις ως επί το πλείστον παίκτες που δεν ήθελε να φύγουν δεν έφυγαν. Όπως οι Μιλιάζες, Μάντζιος και Τριποτσέρης ενώ ο βασικός κίπερ της Εθνικής Μολδαβίας, Ναμάσκο, αποκτήθηκε ως αντί-Τσιντώντας διότι μετά την άρνηση του Έλληνα κίπερ για νέο συμβόλαιο μπήκε σε... καραντίνα. Απέκτησε και καλούς παίκτες με εμπειρία από τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα, όπως τον Σουμπίνιο.
ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΝ: Τερματίσουν πιο ψηλά από την 7η θέση. Πέρυσι με μία σχετικά καλή σεζόν πλασαρίστηκαν στην θέση Νο10. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο αλλά μία τέτοια κατάταξη θα είναι ότι πρέπει.
ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΑΝ: Βρεθούν κάτω από 12η θέση, κινδυνεύσουν ή ακόμα και υποβιβαστούν. Τα τελευταία χρόνια συνολικά γίνεται μία προσπάθεια ώστε ο Λεβαδειακός να σταθεροποιηθεί για τα καλά στην κατηγορία.
ΗΡΘΑΝ: Καραχάλιος, Ομπιόρα, Γκάρι Κουλιμπαλί, Τόνι Σίλβα, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Συνοδινός, Ναμάσκο, Βασιλείου, Καραμπουέ και Ζεζίνιο.
ΕΦΥΓΑΝ: Μαχαμάτ, Μίνγκας, Βερέμκο, Ντομοβίτσκι, Στάθης, Ατζαγκούν, Μερεμπασβίλι και Μανωλάς.
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Θέλει και ερώτημα; Βαγγέλης Μάντζιος ξανά και ξανά! Το μεγάλο... κανόνι των Βοιωτών, αρχηγός της ομάδας και παίκτης με 12 γκολ σε 31 αγώνες πέρυσι.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Στα 56 του ο Σέρβος Ντόστανιτς είχε πέρυσι συμβολή στην άνοδο της ΑΕΛ στην Super League. Έχει δουλέψει στην Ελλάδα ως κόουτς και σε Βέροια και Διαγόρα. Έχει πολύ σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις, έχοντας εργαστεί και σε άλλα πρωταθλήματα εκτός της χώρας του.
ΓΗΠΕΔΟ: Είναι το δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς με χωρητικότητα 8.000 θέσεων. Κατά καιρούς έχει αποτελέσει αντικείμενο... διαμάχης του συλλόγου με τον Δήμο λόγω προβλημάτων και ζημιών.
SITE OMAΔΑΣ: Levadiakosfc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα