Δοκιμές με Άρη, 4-2-3-1 και Καμπιάσο για βασικός

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμές με Άρη, 4-2-3-1 και Καμπιάσο για βασικός

bet365

Ο Μπέντο δίχως να το έχει δοκιμάσει ξεκάθαρα έχει δώσει την αίσθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού για το 4-2-3-1. Πρώτες δοκιμές με Άρη. Προβάδισμα για βασικό οκτάρι ο Καμπιάσο.

Ο Πορτογάλος δεν είναι τόσο των λόγων όσο των πράξεων. Συνεχίζει να ζητάει δουλειά και μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του.

Την Παρασκευή είχε διπλή προπόνηση και δούλεψε πολύ και σκληρά σε όλους τους τομείς. Στους παίκτες έχει δημιουργηθεί μία εντύπωση ότι θέλει να παίξει το 4-2-3-1. Ξεκάθαρες δοκιμές δεν έγιναν, ωστόσο δείχνει πως για οκτάρι υπολογίζει για βασικό τον Καμπιάσο.

Περισσότερα για τις επόμενες προθέσεις του θα φανούν στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Άρη στο Καραϊσκάκη. Εκεί θα τεστάρει πρόσωπα και σχήματα, θα βγάλει τα συμπεράσματά του στο πρώτο του ματς στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας και μετά θα πάρει και τις αποφάσεις του για παίκτες και διάταξη τουλάχιστον για τον πρώτο αγώνα με Αρούκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα