Επιτέλους... μπουρλότο!

Επιτέλους... μπουρλότο!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Επιτέλους... μπουρλότο!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την αυτονόητη κοινή γραμμή Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κόντρα στον βιασμό του ποδοσφαίρου από τους υπόδικους της ΕΠΟ!

Ούτε και τώρα, στα... τελευταία τους, δεν βρίσκουν λίγη τσίπα, ώστε να σταματήσουν να καταγρεουργούν το ελληνικό ποδόσφαιρο προς όφελος του μεγάλου-τους-αφεντικού. Ούτε και τώρα, που μετράνε μήνες, δεν βρήκαν λίγη ευθυξία, ώστε να κάνουν πράξη εκείνα που είχαν υποσχεθεί για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ούτε και τώρα, που όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα τους φτύνει, οι υπόδικοι της ΕΠΟ δεν ντράπηκαν και δημιούργησαν πίνακα διαιτησίας κατά παραγγελία!

Μία παραγγελία που είχε μέσα όλα τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος, είχε μέσα τον έναν και μοναδικό Αντρέα Παππά που έφτιαξε δικούς του νόμους σε Λεωφόρο και Τούμπα, τους υπόδικους Δημητρόπουλο, Γιάχο, Σπάθα και άλλη μία σειρά από πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνομά και την δράση τους με το σύστημα που ΕΚΑΝΕ ότι γουστάρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Έκανε. Στο παρελθόν. Αυτά που ήξεραν πρέπει να τα ξεχάσουν. Τελείωσαν και μαζί τελείωσε η απονομή του πρωταθλήματος από το... καλοκαίρι! Οι εποχές που βίαζαν το πτώμα του αθλήματος, οι εποχές που εκτελούσαν εντολές και έκαναν το άσπρο-μαύρο πέρασαν και δεν γυρίζουν! Ανήκουν στην σφαίρα της νοσηρής τους φαντασίας!

Η κοινή αντίδραση Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο μέγα σκάνδαλο με τον πίνακα διαιτησίας σε συνδυασμό με τις ενέργειες του υφυπουργείου αθλητισμού βάζουν τέλος στην ασυδοσία και «λουκέτο» στο πρωτάθλημα! Επιτέλους οι τρεις μεγάλοι που θέλουν να έρθει η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συντονίζουν τις ενέργειές τους και πετυχαίνουν το αυτονόητο! Αυτή η κατάσταση βολεύει μόνο τον σύλλογο που ευνοείται εδώ και χρόνια από το σύστημα, τον σύλλογο που μετά το χθεσινό σκάνδαλο δεν είχε την παραμικρή αντίδραση και «καρφώθηκε» για ακόμη μία φορά!

Επιτέλους ένα πρωτάθλημα που πάει να παιχτεί ΞΑΝΑ με στημένη τράπουλα δεν θα ξεκινήσει! Ένα πρωτάθλημα που δεδομένα θα είχε ξανά πρωταγωνιστές τους διαιτητές, τους επόπτες, τους παρατηρητές μπαίνει στον «γύψο» και έτσι πρέπει! Ότι δεν έγινε πέρυσι, όταν οι τρεις μεγάλοι πιάστηκαν στον ύπνο, γίνεται φέτος. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλύτερο καθόλου ποδόσφαιρο από διεφθαρμένο ποδόσφαιρο...

Υ.Γ1: Για τα χάλια και τον τουρισμό των παικτών του Παναθηναϊκού στην Λευκωσία θα τα πούμε αναλυτικά αύριο. Το θέμα πάντως κόντρα στην Ομόνοια δεν ήταν πρωτίστως αγωνιστικό, αλλά ξεκάθαρα θέμα νοοτροπίας, μυαλού και (αντί)επαγγελματικής συμπεριφοράς.

Υ.Γ2: Ωραία ομάδα φτιάχνει ο Νταμπίζας. Με ενέργεια, επιθετική σκέψη και ποιοτικές περιπτώσεις στο δημιουργικό κομμάτι παρά την έλλειψη χρημάτων. Λίγη τύχη να είχε στα προκριματικά του καλοκαιριού και θα έμπαινε... καρφί στους ομίλους του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.