Το «πάμε για πόλεμο» φέρνει... λουκέτο!

Gazzetta team
Το «πάμε για πόλεμο» φέρνει... λουκέτο!

bet365

Τα όσα είπε από το Ρίο στο gazzetta.gr ο Σταύρος Κοντονής, αλλά και οι ανακοινώσεις των τριών «μεγάλων» το βράδυ της Πέμπτης, έχουν ως φυσική συνέχεια την αναβολή της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας!

Μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr και τον απεσταλμένο Δήμο Μπουλούκο, ο Υπουργός Αθλητισμού ήταν ξεκάθαρος: «Ποια ξεκούραση; Πάμε για πόλεμο!» Τοποθέτηση ξεκάθαρη και ενδεικτικό των προθέσεων του από την στιγμή που θα επιστρέψει στην Ελλάδα όσο αφορά το ποδόσφαιρο και ειδικά τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε Πολιτεία, Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ, με αφορμή και τους πίνακες των διαιτητών.

Όλα δείχνουν αναβολή αφού άλλωστε κάτι τέτοιο τόνισε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο και στην επιστολή που έστειλε προς την ΦΙΦΑ, ενώ και οι ανακοινώσεις που είχαν μορφή... τσουνάμι το βράδυ της Πέμπτης από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δείχνουν ότι μόνο ρόδινη δεν είναι η κατάσταση. Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες σέντρα δεν πρόκειται να γίνει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο κάτι που μένει να ανακοινωθεί κι από επίσημα χείλη.

Εκτός αν το επόμενο διάστημα υπάρξουν δραματικές αλλαγές κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα