«Δεν μαρκάρεται ο Αλμέιδα»

Gazzetta team
«Δεν μαρκάρεται ο Αλμέιδα»

bet365

Ο Ούγκο Αλμέιδα εντυπωσίασε τον τεχνικό των Τρικάλων, Σταύρο Ψιμουλάκη.

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 των Τρικάλων σε φιλικό που έγινε τις 10/8.

Ο τεχνικός της ομάδας στάθηκε στα προσόντα του Πορτογάλου, για τον οποίο δήλωσε ότι δύσκολα μαρκάρεται.

Συγκεκριμένα είπε στην «Ώρα των Σπορ»:

«Ο Αλμέιδα είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει τεράστια ποιότητα, εμπειρία και μια ξεχωριστή θα έλεγα ικανότητα στο σκοράρισμα. Κάτι που φάνηκε και από το γκολ που πέτυχε. Μου έκανε εντύπωση η σωματοδομή του. Νομίζω πως θα είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε αμυντικό στην Ελλάδα να τον αντιμετωπίσει, με αυτό το εκτόπισμα που διαθέτει. Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ με τα γκολ του, έχοντας έναν ειδικό ρόλο στον παιχνίδι του, λόγω αυτών των προσόντων του».

Όσον αφορά στον Πατίτο, στάθηκε στην ποιότητά του, λέγοντας: «Ξέρει πολλή μπάλα και είναι πολύ εκρηκτικός. Έχει κάποια στοιχεία που δεν συναντάμε συχνά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με ιδιαίτερη ικανότητα στην ντρίμπλα. Αυτά τα στοιχεία θα βοηθήσουν πολύ την ΑΕΚ, ειδικά όταν έχει να αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες. Είναι εξαιρετικός τεχνίτης, όπως και οι περισσότεροι παίκτες στην πατρίδα του και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα