Ατρόμητος: Καλό ποδόσφαιρο και πλέι οφ

Ατρόμητος: Καλό ποδόσφαιρο και πλέι οφ

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Καλό ποδόσφαιρο και πλέι οφ

bet365

Το gazzetta.gr αρχίζει τα αφιερώματα στο νέο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο που θέλει να αφήσει πίσω την περσινή κακή παρένθεση, βλέπει μπροστά και στοχεύει στην επιστροφή του στην Ευρώπη, με καλό ποδόσφαιρο και όραμα...

Η πιο δύσκολη χρονιά του Ατρόμητου τα τελευταία χρόνια, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Στο Περιστέρι, έχουν αφήσει για τα καλά πίσω τους όσα έζησαν την περσινή σεζόν, με τα σκαμπανεβάσματα και τελικά με την μη έξοδο στην Ευρώπη και κοιτάζουν μπροστά.

Το καλοκαίρι έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα, μειώσεις, τονώθηκε το ελληνικό στοιχείο με στόχο την επιστροφή της στα πλέι οφ. Με εξαίρεση το πρόβλημα που φαίνεται να παρουσιάζει και πάλι στο γκολ, απ' όσα είδαμε τουλάχιστον στα φιλικά, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα αρέσει... Αρέσει πολύ!

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΝ: Εντάξει, είναι ξεκάθαρο. Ο Ατρόμητος θα... ανοίξει σαμπάνιες αν στο τέλος του πρωταθλήματος γνωρίζει πως δεν θα πάει αμέσως για διακοπές, αλλά θα έχει να αγωνιστεί και στα πλέι οφ. Η Ευρώπη είναι κάτι που έλειψε φέτος απ' όλους...

ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΑΝ: Ούτε σαν ιδέα δεν θέλουν να σκέφτονται ενδεχόμενο επανάληψης της περσινής σεζόν. Άπαντες στην ομάδα του Περιστερίου γνωρίζουν πως ακόμα μια χρονιά σαν την περσινή μπορεί να είναι και καταστροφική...

ΗΡΘΑΝ: Βασιλείου, Γκουγκούδης, Μπάγκα, Ζησόπουλους, Ντιγκινί, Κατράνης, Παπαδόπουλος, Τόνσο

ΕΦΥΓΑΝ: Εμπόου, Μπάρκας, Μπάλλας, Ουσέρο, Σουμπίνιο, Ματέι, Κούρος

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Άντονι Λε Ταλέκ. Ποιος άλλος; Έμεινε στον Ατρόμητο, παρά τα όσα ακούγονταν για αποχώρησή του. Ουσιαστικά θέμα δεν υπήρξε ποτέ, αφού η μόνη περίπτωση να αποχωρήσει ήταν να βρει ομάδα με πάρα πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους. Αυτό δε συνέβη, έμεινε στον Ατρόμητο και μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην ομάδα, η φετινή χρονιά είναι κριτήριο για τον ίδιο. Έχει προσαρμοστεί και πλέον καλείται να δείξει το ταλέντο του.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Τραϊανός Δέλλας. Ανέλαβε πέρσι στα μέσα της σεζόν αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Γρηγορίου και σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε με τις εμφανίσεις της ομάδας άπαντες στο Περιστέρι. Το τρομερό σερί στο φινάλε δεν ήταν αρκετό για να τον στείλουν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όμως αυτή τη σεζόν αναμένεται να κριθεί πάνω σε μια ομάδα που είναι από το μηδέν δική του... Σίγουρα μεγαλύτερη πίεση για τον «Κολοσσό»!

ΓΗΠΕΔΟ: Γήπεδο Περιστερίου. Ένα γήπεδο το οποίο δεν είναι εύκολο για κανέναν. Μεγάλο όπλο του Ατρόμητου, που καταφέρνει να εγκλωβίζει τους μεγάλους αντιπάλους στο χωρητικότητας 9.035 γήπεδό του!

SITE ΟΜΑΔΑΣ: atromitosfc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα