Φιγκέιρας in, Ντουρμάζ out...

Φιγκέιρας in, Ντουρμάζ out...

Δημήτρης Τομαράς
Φιγκέιρας in, Ντουρμάζ out...

bet365

Το τουρκικό ενδιαφέρον για Τζίμι Ντουρμάζ και οι τάσεις παραχώρησης επιβεβαιώνονται από ερυθρόλευκης πλευράς, την ώρα που ο Ντιόγο Φιγκέιρας παίρνει ακόμα μία ευκαιρία.

Ο Ντουρμάζ είναι εδώ και καιρό ένας παίκτης που τελεί υπό αποχώρηση στον Ολυμπιακό. Από μεριάς των Πειραιωτών επιβεβαιώνεται η κινητικότητα γύρω από τον Σουηδό εξτρέμ και η πιθανότητα άμεσης πώλησής του.

Όπως και το ενδιαφέρον από την Αντάλιασπορ για εκείνον. Ο Ντιόγο Φιγκέιρας πάντως είναι άλλη περίπτωση. Αντίθετα με τον Τζίμι Ντουρμάζ θα μείνει. Θα πάρει νέα ψήφο εμπιστοσύνης από το τεχνικό επιτελείο που θεωρεί ότι η κακή εικόνα που είχε στα ματς με την Χαποέλ Μπερ Σεβά πήρε πιο μεγάλη έκταση απ' όσο θα έπρεπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα