Ελεύθερος και προς Κέρκυρα ο Ανδρεόπουλος

Ελεύθερος και προς Κέρκυρα ο Ανδρεόπουλος

Ελεύθερος και προς Κέρκυρα ο Ανδρεόπουλος

Παρελθόν από τον Ηρακλή αποτελεί ο 21χρονος μέσος που την Πέμπτη έλυσε το συμβόλαιό του και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οδεύει προς νέα επιστροφή στην Κέρκυρα.  

Η σύντομη καριέρα του Κυριάκου Ανδρεόπουλου στον Ηρακλή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με τον ποδοσφαιριστή να λύνει το συμβόλαιό του.

Το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει από το Σάββατο την πρόωρη αποχώρηση του 21χρονου μέσου από τον Γηραιό, ο οποίος φαίνεται ήδη να είναι κοντά στον νέο σταθμό της καριέρας του. Αυτός βέβαια, είναι αρκετά γνώριμος για τον Ανδρεόπουλο, μιας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, πρόκειται για την Κέρκυρα.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορέσει την φανέλα των Φαιάκων για τρίτη φορά στην καριέρα του. Ο νεαρός μέσος, που οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε ενόχληση και από τον ΠΑΣ, αναμένεται μέχρι το βράδυ στο νησί για τις τελικές επαφές. Αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και ουσιαστικά θα κλείσει η... τρύπα που αφήνει η απρόσμενη αποχώρηση του Νίκου Κρητικού.

Best of internet