Κουντούρης: «Η αλήθεια για Μάρκο Σίλβα-Βίκτορ Σάντσεθ»

Κουντούρης: «Η αλήθεια για Μάρκο Σίλβα-Βίκτορ Σάντσεθ»

Κουντούρης: «Η αλήθεια για Μάρκο Σίλβα-Βίκτορ Σάντσεθ»

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης εξήγησε στον κόσμο το λόγο που σήμερα ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τον τρίτο προπονητή του.

Λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τον Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος είναι ο τρίτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο της ομάδας κι αυτό έχει τη δική του εξήγηση.

Ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας εξήγησε πως ο Σίλβα είχε φύγει από την ομάδα πριν τον τελικό Κυπέλλου ενώ ο Βίκτορ Σάντσεθ άλλα συμφώνησε και άλλα παρουσίασε στο σύντομο πέρασμά του από το Λιμάνι ως τεχνικός της ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε ο κύριος Κουντούρης:

«Καλησπέρα σε όλους. Καλώς ήλθατε. Καλωσορίζουμε τον νέο προπονητή. Αυτό το διάστημα, αυτόν τον μήνα, το κλαμπ είχε την αίσθηση πως είχε προπονητή. Ήταν σε επαφή για μεταγραφές. Έκανε και μία, τον Φιγκέιρας. Είχαμε ένα πλάνο. Όταν ήρθε και μας είπε ο Σίλβα ότι θέλει να φύγει παγώσαμε. Δεν ήταν επαρκείς οι εξηγήσεις του. Μας άφησε όπως μας άφησε. Τον παρακαλέσαμε να έρθει δύο ημέρες μέχρι να βρούμε τον επόμενο. Ψάξαμε, θεωρήσαμε πως η πλέον κατάλληλη επιλογή θα ήταν κάποιος που να ξέρει την ομάδα και αυτός ήταν ο Βίκτορ. Με το που ήρθε ο Βίκτορ του εξηγήσαμε πως σε έναν μήνα παίζει όλη την χρονιά η ομάδα, του εξηγήσαμε πως δεν γίνεται να ρισκάρουμε. Παρότι συμφώνησε είδαμε άλλα πράγματα. Είδαμε να αλλάζει συστήματα και παίκτες σε θέσεις που δεν έχουν παίξει ποτέ τους. Τα αποτελέσματα ήταν τραγικά για τον σύλλογο και οικονομικά και ο αποκλεισμός. Το χειρότερο ήταν η απόδοση της ομάδας. Ο αποκλεισμός μπορεί να έρθει. Αυτό που είδαμε ήταν κάτι τραγικό. Όχι ποδόσφαιρο.

Κάποιοι πιστέψανε ότι θα διαλύσει η ομάδα. Κάποιοι ότι θα μπαίναμε σε ποδοσφαιρικό μνημόνιο. Παρόλα αυτά εκείνη την στιγμή με γρήγορες κινήσεις και αποφασιστικότητα η διοίκηση έδειξε παρών. Έγινε τεράστια προσπάθεια. Μην ξεχνάτε πως τα έσοδα που προσφέρονται από τους υπόλοιπους τομείς είναι ελάχιστα. Αλλάξαμε staff και προπονητή και αλλάξαμε πρόσωπα και στο scouting. Όπως ο Μοντέστο και ο Ιμπαγάσα, άνθρωποι αγαπητοί. Αποτέλεσμα 3η αλλαγή προπονητή σε 50 ημέρες. Ο κ. Μπέντο έχει μπροστά του έως τις 31 Αυγούστου να βελτιώσει το ρόστερ της ομάδας, την ψυχολογία και την αγωνιστικότητα. Έχει και 4 σοβαρά παιχνίδια. Άρα έχει πολύ δύσκολη δουλειά και πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι. Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά. Ο κόσμος θα βοηθήσει την ομάδα να αλλάξει ψυχολογία. Όλοι ενωμένοι. Αρκετούς εχθρούς έχουμε εκτός, ας μην έχουμε και εντός. Ας ελπίσουμε η φετινή χρονιά να είναι πιο καλή από πέρυσι. Αυτά είχα να πω. Καλή επιτυχία στο staff και τον κ. Μπέντο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα