Γενική είσοδος 5 ευρώ με Ατρόμητο

Gazzetta team
Γενική είσοδος 5 ευρώ με Ατρόμητο

bet365

Ο Πανιώνιος γνωστοποίησε ότι για το φιλικό της Κυριακής με τον Ατρόμητο (19:00 γήπεδο Νέας Σμύρνης) θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων»:

"Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Αυγούστου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, θα ισχύσει γενική είσοδος. Ετσι τα εισιτήρια τιμώνται 5 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2016-17 ισχύουν κανονικά.

Προκειμένου όμως οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 2 και 3 να προφυλαχθούν από την ζέστη και τον ήλιο, οι θύρες αυτές δεν θα ανοίξουν. Ετσι η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνει από τις θύρες 4, 5/6 και 7. Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 19:00, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εισιτήρια του αγώνα.

Οσον αφορά στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας, την ημέρα του αγώνα η πώλησής τους θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυττίου 36 και Κων. Παλαιολόγου 24), από τις 12:00 έως και τις 19:00".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα