«Παγκόσμιας κλάσης ο Αλμέιδα»

Gazzetta team
«Παγκόσμιας κλάσης ο Αλμέιδα»

bet365

Ο Χρήστος Νιάρος αντιμετώπισε την ΑΕΚ με τα Τρίκαλα και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους Αλμέιδα και Πάτο Ροντρίγκες.

«Είναι φορ παγκόσμιας κλάσης. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις αυτό. Ήταν πολύ καλός απέναντί μας, έσπαγε την μπάλα, είχε σωστές τοποθετήσεις και πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Είναι σίγουρο πως αυτό θα τον βοηθήσει στη συνέχεια, όπως και τον Πατίτο», ανέφερε αρχικά στη SportDay για να προσθέσει στη συνέχεια για τον Πατίτο.

«Ήταν πολύ καλός, κινητικός και καθόλου αγχωμένος. Ξεχώριζε με την τεχνική και την ταχύτητά του. Έπαιζε στον άξονα, αλλά έβγαινε και δεξιά και κυρίως αριστερά».

Τέλος, ο άσος των Τρικάλων, μιλώντας για την ΑΕΚ τόνισε πως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. «Όλοι ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ. Αντιμετώπισε τον αγώνα με μεγάλη σοβαρότητα, σαν να ήταν επίσημος. Διαθέτει καλή ομάδα και εκτιμώ πως φέτος πάει για πρωτάθλημα. Πολύ καλή ομάδα. Μακάρι να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα