Δέλλας: «Εύκολο και δύσκολο έργο ο Ίβιτς»

Gazzetta team
Δέλλας: «Εύκολο και δύσκολο έργο ο Ίβιτς»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε ότι ο Βλάνταν Ίβιτς έχει εύκολο και δύσκολο έργο στον ΠΑΟΚ λόγω του μεγάλου ρόστερ που υπάρχει.

Στο μεγάλο ρόστερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας, μετά τη φιλική ήττα του Ατρομήτου από τον «Δικέφαλο» του Βορρά στο Περιστέρι. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε ο ομόλογός του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης έχει εύκολο και δύσκολο λόγο γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο.

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και πιο έτοιμο από εμάς. Δεν υπήρχαν σκοπιμότητες κι οι δύο ομάδες παίξαμε ανοιχτά. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο ροστερ, γι' αυτό ο Βλάνταν έχει και εύκολο και δύσκολο έργο και του εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα