Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-1

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-1

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης με γκολάρα στο 88' έκανε την... διαφορά για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, με τον «Δικέφαλο» να κερδίζει 1-0 τον Ατρόμητο και να δείχνει έτοιμος ενόψει Ντιναμό Τιφλίδας κι έναρξης Σούπερ Λίγκα!

Πολύ ωραίο παιχνίδι (ειδικά στο πρώτο μέρος) στο Περιστέρι, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής μετά το καταπληκτικό τέρμα που σημείωσε στο 88' ο Αθανασιάδης. Μπορούσαν να έχουν σημειώσει πολλά τέρματα και οι δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει πως θέλει κι άλλη δουλειά στην άμυνα.

Το ματς άρχισε με δύο ευκαιρίες στο δεκάλεπτο. Αρχικά στο 5' ο Λε Ταλέκ με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο πολύ καλός στην πρώτη του εμφάνιση Μπρκιτς σταμάτησε το σουτ του Ούμπιντες. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 16', ο Ούμπιντες έκανε την σέντρα, ο Λημνιός το σουτ και ο Μπρκιτς με σπουδαία επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ στο 21', με το φάουλ του Πέλκα να το αποκρούει εντυπωσιακά ο Γκορμπούνοφ. Το ίδιο και στο 23', αλλά και στο 24' με τους Κουλούρη και Κάμπος να μην μπορούν να νικήσουν τον Λευκορώσο. Μεγαλύτερη στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο 35', όταν το σουτ του Κουλούρη από το 35' σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μην απειλούν ουσιαστικά. Οι πολλές αλλαγές χάλασαν τον ρυθμό με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν πως πάμε για 0-0. Όμως, ο Αθανασιάδης είχε αντίθετη γνώμη και με ένα υπέροχο τέρμα από την σέντρα του γηπέδου, έκανε το 0-1 και έδωσε ακόμα μια φιλική νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊνός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο (46' Κατράνης), Μπάγκα (72' Κεϊτά), Βασιλείου (63' Κοντοές), Ούμπιδες (83' Ν. Λαζαρίδης), Λημνιός (80' Νάτσος), Λε Ταλέκ (72' Παπαδόπουλος), Φυτανίδης (63' Mπαστακός), Κιβρακίδης (77' Μπρίτο), Λαζαρίδης (63' Γκουντούδης), Γροντής (63' Ζησόπουλος).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Κρέσπο (80' Πούγγουρας), Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κάνιας, Τσίμιροτ (39' Ματθαίου), Πέλκας (80' Δημητριάδης), Τζάλμα, Μυστακίδης (60' Κοροβέσης), Κουλούρης (60' Αθανασιάδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα