Κοντά σε Καπετάνο η Βέροια

Κοντά σε Καπετάνο η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Κοντά σε Καπετάνο η Βέροια

bet365

Κοντά σε συμφωνία με τον Παντελή Καπετάνο είναι η Βέροια και η περίπτωσή του δεν αποκλείεται να τελειώσει ακόμα και την Πέμπτη (11/8).

Δε σταματάει η ενίσχυση της Βέροιας ενόψει της νέας σεζόν. Μετά την απόκτηση των Σισοκό, Σαρπόνγκ, οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας στρέφονται στην περίπτωση του Παντελή Καπετάνου. Η «βασίλισσα του Βορρά» αναζητεί έναν ακόμα επιθετικό και αυτή τη φορά στράφηκε στην ελληνική αγορά, καθώς στο μεσοεπιθετικό κομμάτι γέμισε με ξένους.

Ο 33χρονος φορ έχει μείνει ελεύθερος από την Ξάνθη και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βέροια. Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται η μεταγραφή του να τελειώσει ακόμα και την Πέμπτη (11/8). Τέλος να σημειώσουμε ότι έχει μετρήσει 161 συμμετοχές 27 γκολ και 11 ασίστ στη Σούπερ Λίγκα, καθώς και 17 εμφανίσεις, 1 τέρμα και 1 ασίστ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα