Με Ρινάλντι στην Κύπρο

Με Ρινάλντι στην Κύπρο

Με Ρινάλντι στην Κύπρο

Την αποστολή για το φιλικό με την Ομόνοια ανακοίνωσε ο Αντρέα Στραματσόνι, με τον Λαουράτο Ρινάλντι να βρίσκεται σε αυτή.

Σε αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά βρίσκεται ο Λαουράτο Ρινάλντι, με τον Αντρέα Στραματσόνι να τον παίρνει μαζί του για το φιλικό της Πέμπτης, κόντρα στην Ομόνοια.

Μολέδο, Χουλτ και Τελάντερ έμειναν εκτός, με τον πρώτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τους άλλους δύο να συνεχίζουν το δικό τους πρόγραμμα. Σε ότι αφορά το πρόγραμμα, αυτό είχε κορόιδο, ανοίγματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν στο φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοι Λευκωσίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο «ΓΣΠ».

Στην αποστολή, που θα «πετάξει» αύριο στις 8:25 το πρωί από την Αθήνα για την Λάρνακα, συμπεριλαμβάνονται οι: Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Νάνο, Ευαγγέλου, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Best of internet